in ,

Nem mi mondtuk: Hont szerint Erzsébetvárosban sokkal jobb volt a Fidesz, mint amit Niedermüllerék „a kommunista rémuralom alatt összehoztak”

„A szabadság és a kultúra nevében egyszerűen megölik a várost” – mondta a VII. kerületi DK-s vezetésről a publicista.

A legutóbbi Ötben is szóba került a baloldali ellenzék bukdácsolása a nyár eleje óta tartó időközi választásokon. Ismert: június óta Budapesten az ellenzék alig tudott választást nyerni, Budapesten egyenesen 9-2-re vezet a Fidesz. A kormánypárt olyan baloldali bástyákat is bevett, mint Zugló.

Konok Péter szerint ebben nincs semmi meglepő, egyszerűen nem hajlandóak az emberek a padlón lévő ellenzékre voksolni, energiaválság ide vagy oda. Ceglédi Zoltán hozzátette: az igazán váratlan és drámai kudarcok azok, amelyek ellenzéki bástyákban történtek az olyan képviselők helyére kiírt időköziken,

akik 2019 októberében nagy fölénnyel nyertek, majd idén áprilisban beültek a parlamentbe.

Ezután jött Hont András, aki tágabb perspektívába helyezte a témát. Szerinte 2019 októberében egy látszatsikert ért el az ellenzék, és a Borkai-ügyet direkt akkor „engedte be” a köztudatba a Fidesz „mert ki kellett volna találni egy másik ellenzéket, ha ez a sok szerencsétlen akkor nem jut pozícióhoz”.

„Pozícióhoz jutottak. Csak a helyzet, hogy a NER-en belül pártalapú ellenzékiségre semmi esély nincs. Kis ügyek lehetnének, de azokat pont az ellenzék fojtja meg, mivel beviszik a pártlogikát oda, ahova nem való” – mondta a véleményvezér, majd példát is hozott:

„A Klauzál téren például sokkal jobb fideszes önkormányzat volt, mint amit azok ( ti. Niedermüller Péter DK-s polgármester és csapata – a szerk) a kommunista rémuralom alatt összehoztak. A szabadság  és a kultúra nevében egyszerűen megölik a várost” – jelentette ki Erzsébetváros vezetéséről Hont, majd felidézte: ugyanezt csinálta a Fidesz 2006-ban, amikor kiváló baloldali polgármestereket buktatott meg a gyurcsányozással.

Az idézett rész az alábbi videóban a 48. perctől látható.

 

 

(mandiner.hu)

  

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Hoppá! Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal – fotó

Ez a beszéd! – Szijjártó: teljes kudarc az uniós szankciós politika