in , , ,

Nem érdemes a orosz medvével szórakozni – Fenyegették, provokálták, most igyák meg a levét az ukránok

Nem szép dolog a háború

Nem szép dolog a háború. Főleg, ha a szomszédunkban van, ki kell belőle maradni. Sem katonákat sem katonai eszközöket nem szabad telepíteni, ahogy azt a baloldal követeli a kormánytól.

Nagyhatalmaknak mindig nagyobb érdekeik vannak. Az USA-nak is vannak érdekei: pár helyet, országot már földig rombolt, néha atombombát dobott le (kettőt is!). Akkor senki sem beszélt szankcióról, ha “békét” ment hirdetni Afganisztánban, sem voltak szankciók. Most behúzott farokkal menekült el 20 év múlva az USA.

Ahogy az amerikaiaknak, úgy az oroszoknak is vannak érdekeik. Ukrajna egy remek terület a nyugat-kelet játékra. Pár éve már az USA játékszere volt Ukrajna, mostantól hamarosan Putyiné. Nem fenyegetni kell őket, nem szankcionálni kell a nyugatnak, hanem keresni a megállapodást.

Garantáljuk: az USA már rég megállapodott az oroszokkal, hogy mi lesz a vége. A többi csak politikai hiszti. Ennyi. Eleget fenyegették Putyint, és Oroszországot, eleget provokálták őket, eleget szankcionálták az orosz medvét. Hát elegük lett. Ennyi.

Fejeket behúzni, kezeket imára kulcsolni, és bízni benne, hogy Magyarország szárazon megússza a nyugat-kelet újabb szemét balhéját.

Mindenesetre mi, magyarok addig vagyunk a lehető legnagyobb biztonságban, amíg a miniszterelnököt Orbán Viktornak hívják.

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Az ellenzék mindig valami idegenen valagat nyal – Most az ukránokét pl.

Háború – Rendkívüli hírlevelet küldött a magyar kormány a magyaroknak! Íme a részletek