in ,

Neki volt a legjobb helyesírása az ellenzékben – Búcsú Ildikótól. Kár érte, mi jól szórakoztunk…

Mi is szomorúak vagyunk

Rosszul kezdődik ez a hét. Távozott Bangóné, mármint a politikából.

Bayer Zsolt is szomorú, és mi is azok vagyunk.

  • Ki fogja ezentúl átírni a helyesírás szabályait?
  • Ki fog csodálatos, higgadt, és nyugodt parlamenti beszédeket tartani, ha ő nincs?
  • Ki fogja nekünk rendszeresen átírni a valóságot?
  • Kin fogunk ezentúl szórakozni, ha parlamenti közvetítést nézünk?

Hiányozni fog, kedves Ildikó!

Tényleg tátongó űrt hagy maga után. Hiszen maga volt az üres űr, ha velünk volt, legalább tudtuk, hogy kegyed fejében az üres űr tátong, és ez biztonsággal töltött el minket. Ön volt a stabil pont. Az origo. Megmutatta nekünk, milyenek ne legyünk. A negatív vezérlő csillagunk. Volt a magyaroknak egy viszonyítási (vagy viszolyítási?) alapja. Volt kitől viszolyogni. Mi lesz velünk Ildikó nélkül?

 

Az Ön higgadtsága és nyugodtsága egy egész nemzetre kiáradt! Nézzék ezt a képet, csak úgy árad belőle a megfontolt, őszinte, és bizalomgerjesztő nyugalom:

 

 

Meg ahogyan a fiataloknak példát mutat, pl. helyesírásból. Nézzék ezeket a betűket! Ki tud ilyen zsenális LY-t kanyarítani oda, ahova nem való? Erre csak Ön képes!

 

 

És akkor még a kultúráról szó sem esett. Ön egy grafikus! Igazi művész. Nézzék csak:

MIN(k)ET | Mandiner

 

A színészi képességeiről pedig ne is beszéljünk. Ahogy Ön játssza a túszt, az egyszerűen utánozhatatlan! Audrey Hepburn elbújhat! Meryl Streepet megszégyenítő módon hasalt azon a hideg kövön, nincs párja eme felejthetetlen alakításnak. A nagy nevettető, Chaplin, ha élne, most elégedetten csettintene és így szólna: ez az! Ezt kerestem!

Bangóné egy polihisztor.

 

Továbbra is szükségünk lenne egy biztos pontra a közéletben. Ön volt az. Ön egy biztos pont volt az életünkben. Egy példa. Elrettentő példa.

Sajnáljuk ami történt. Kár Önért.

Puszi!

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Bayer Zsoltnak nagyon fog hiányozni Bangóné!

Bréking! Terrortámadás Németországban – Több embert megsebesített egy ámokfutó hétfőn Németországban a heidelbergi egyetemen