in ,

NAT botrány! Agyhalál – A buta Kunhalmi összekeverte Nyírő Józsefet, Nyírő Gyulával – Az ostobaság határtalan – Videó

Biztos túl kemény volt az az ajtó az MTVA-nál

 

 

Kunhalmi Ágnes szó szerint ész nélkül nyilatkozott az ATV-nek: annyira gyűlöli az új Nemzeti Alaptantervet, hogy lenácizta Nyírő Gyulát, a szocialisták által OPNI néven bezárt Lipótmezei Elmegyógyintézet egykori főorvosát.

Az MSZP oktatási szakpolitikusa (!) az ATV Start című műsorában kedden beszélt arról, hogy szerinte nem szabad az alaptantervbe tenni a „náci Wass Albertet és Nyírő Gyulát”. A névbeli tévesztés úgy tűnik, hogy a szocialistáknak sem tűnt fel, mert az MSZP honlapján is Nyírő Gyula olvasható az ezzel kapcsolatos cikkben. Nehéz is lenne letagadni, hiszen videót is mellékeltek, amelyen a 2:06 perctől hallható az ominózus baki.

Ez egy, a rendszerváltás óta nem látott szinten ókonzervatív Nemzeti Alaptanterv. Ideológiailag nyíltan egyszemléletű. Az irodalomban megjelent a náci Wass Albert és Nyírő Gyula. A történelem egy 100 évvel ezelőtti szintre taszítja vissza a diákot. Azt a konzervatív kánont viszi, ahol a magyarok mindig áldozatok vagy hősök voltak. A Történelemtanárok Egylete felhívja a figyelmet, hogy például a náci deportálásokat is elhallgatja

– olvashatjuk az oktatáspolitikus szavait az MSZP honlapján, és elgondolkozunk rajta, hogy itt valóban nagy változásokra lenne szükség az oktatásban. Nyírő Gyula ugyanis a Lipótmezei Elmegyógyintézet egykori főorvosa volt, elme-ideggyógyász, egyetemi tanár, az orvostudományok kandidátusa. Nevét viseli Budapest XIII. kerületében a Nyírő Gyula Kórház.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

NAT botrány! Ezt nektek! Egy Wass Albert vers azoknak a tanároknak, akik nácizzák őt! – Videó

A béna Fegyőr lebuktatta magát a saját fotójával – 150-el száguldozott az autójával – Fotó