in ,

Nahát, mennyi véletlen! – Meghalt Princz Gábor, majd kigyulladt Gyurcsányék főhadiszállása + mindenszo.hu kommentár

Két érdekes hír

Mindenszo.hu kommentár: Ugye milyen érdekes? Ismerjük a szocik módszereit. Mi nem állítunk semmit, csak kérdéseket teszünk fel.
Vajon a két hír között van összefüggés? Most csak kérdéseket fogunk feltenni.
Princz Gábor halálának oka vajon mi lehetett, hogy “tragikus hirtelenséggel” történt?
A DK főhadiszállása pedig miért most gyulladt ki? Vajon van a két hír között összefüggés?
Lehetséges, hogy valakik valamilyen nyomot akartak eltüntetni?

 

 

 

Meghalt Princz Gábor

Dr. Princz Gábor az egykori Postabank elnök-vezérigazgatója volt.

 

Princz Gábor 62 évesen tragikus hirtelenséggel hunyt el Bécsben – értesítette az egykori bankvezér családja az ATV-t. A Moszkvában született üzletemberről a kilencvenes években halhattunk sokat, leginkább a Postabank-botrány miatt. A kétezres évek elején bíróság elé került hűtlen kezelés vádja miatt (34,6 milliárd forint). 2006-ban első fokon felmentették az üzletembert, mert nagyon sok vádpontot nem lehetett bizonyítani, ráadásul a bírók szerint a hibás üzletpolitika fogalma nehezen meghatározható. Másodfokon aztán hanyag kezelés miatt bűnösnek mondták Princz Gábort, és 3,6 millió forint megbüntetésére kötelezték. A Legfelsőbb Bíróság jogerős ítéletként az utóbbit hagyta jóvá 2009-ben.

(888.hu, Nagy Gábor)

 

 

Kigyulladt Gyurcsányék főhadiszállása

Szombaton, Budapest VI. kerületében kigyulladt egy négyemeletes irodaépület negyedik emelete. A helyszínre nagy erőkkel érkeztek a tűzoltók. Közben kiderült: a Demokratikus Koalíció (DK) irodái “gyulladtak” ki. A tüzet eloltották.

Kigyulladt egy irodaház Budapesten, a Teréz körúton. Négyszáz négyzetméteren pusztított a tűz. A helyszínre érkező tűzoltók körülhatárolták a lángok terjedését, a tüzet mostanra pedig eloltották. A tűzvészben senki nem sérült meg.

Fotó: MTI Fotóbank

A DK közleményében ezt írta:

„Tűz ütött ki abban a Teréz körúti irodaházban, amely a DK országgyűlési képviselőinek, a DK-nak és a DK pártalapítványának is helyet ad. A tűz azt az emeletet érinti, amelyen ezek az irodák is vannak. A tűzoltók már végzik az oltást, a tűz okáról és körülményeiről egyelőre semmit sem tudunk. A tűz idején egyetlen munkatársunk sem tartózkodott az irodákban, személyi sérülésről nincs tudomásunk.”

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője a távirati irodának elmondta: korábban is volt egy tűzeset az épület földszintén, egy étterem konyhájában a szagelszívó gyulladt ki. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a két tűzeset között van-e összefüggés.
(Nagy Gábor, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Gyurcsány balkáni maffiózó barátai – Gyurcsány sötét üzleti birodalmának nem kis része a balkáni országokban van elrejtve

Juncker felemás cipős videóját kicenzúrázták! – De újra megtaláltuk! (videó)