in ,

Nagyon pörög! Már 10 ezer aláírás Müller Cecília mellett!

RENGETEGEN TÁMOGATJÁK MÜLLER CECÍLIÁT

Amikor néhány nappal ezelőtt csatlakoztunk Kondor Katalin, a Lovas István Társaság elnökének nyílt leveléhez, mi sem gondoltuk, hogy ilyen sikere lesz a kezdeményezésnek.

 

„Tisztelt Tisztifőorvos Asszony, kedves Cecília! A Lovas István Társaság Elnöksége és sok száz támogatója nevében írok Önnek. Valamennyien szeretnénk kifejezni nagyrabecsülésünket azért a munkáért, melyet Ön naponta végez, s hosszú ideje fáradhatatlanul bizonyítja, hogy jóindulattal, kedvességgel, türelemmel és szigorúan a tényekhez ragaszkodva kell és lehet szólni az emberekhez. Az a néhány rosszindulatú gáncsoskodó, aki nélkül úgy tűnik, nem történhet semmi ma a világban, szóra sem érdemes. Amerre csak járunk – és elnökségünk tagjai, természetesen betartva a járványra vonatkozó előírásokat, nagyon sok emberrel állnak kapcsolatban –, szerte az országban azt tapasztaljuk, rég nem látott rokonszenv övezi Önt. Az így megismert többség nevében is szeretetünkről kívánjuk Önt biztosítani. Köszönjük a munkáját, köszönjük a higgadtságát, okosságát és sugárzó jóindulatát. Sok erőt kívánunk a feladataihoz, természetesen segítő munkatársainak is” – írta Kondor Katalin.

 

A Lovas István Társaság elnökének szavaival mi magunk is maximálisan egyetértünk, és hogy olvasóink is csatlakozhassanak, a nyílt levelet a peticiok.com oldalon is közzétettük. Aki csatlakozna, ezen a linken vagy az alábbiakban megteheti.

(demokrata.hu)
Oszd meg másokkal is!

Bayer Zsolt fehér macskája is szót kért – Videó

Karácsony Gergely gyakorlatilag már politikai hulla – Csak még nem tudja