in ,

Nagyon ciki! Senki sem nevetett Joe Biden viccén – Majd sértegetni kezdte a közönséget – Videó

Szégyen

Szégyen, és gyalázat.

Íme a gyalázatos videó:

 

 

Itt az látható, hogy Hugyosjózsi egy viccet mesél kadétok előtt, de ez még egy viccet sem tud értelmesen elmondani, el is cseszi, nem is kap tapsot, majd elkezdi sértegetni a közönségét. Döbbenetes, hogy ez Amerika elnöke, Legalja.

Így ír a Magyar Nemzet az eseményről:

 

„Please clap moment” – ezzel a kifejezéssel terjed a tengerentúli médiában Joe Biden amerikai elnök egyik legújabb megnyilvánulása, amikor is egyszerűen unalmas csapatnak nevezte a végzett kadétokat – miután nem fogadta átütő taps humorosnak szánt megnyilvánulását a diplomaátadó beszédében – írja cikkében a V4NA Hírügynökség.

Biden elnök nem elégedett meg azzal, hogy szélsőségességgel vádolták meg az amerikai hadsereg tagjait – és a tervek szerint a Pentagon kezdeményezésére emiatt közösségimédia-fiókjaikat is monitorozni fogják a hasonló tartalmak kiszűrése céljából –, most újra megsértette az egyenruhásokat. A parti őrség kadétjainak connecticuti diplomaátadóján mondott beszédében ugyanis azon kezdett bosszankodni, hogy

taps helyett néma csend fogadta humorosnak szánt gondolatait.

Pontosabban Ronald Reagan gondolatait, merthogy az amerikai sajtó szerint Biden beszédének egyik részletét tőle „lopta”. (Nem ez az első alkalom, hogy plagizálással vádolják, korábban arról cikkeztek, hogy Neil Kinnock brit munkáspárti vezetőtől „kölcsönzött” gondolatokat.)

 

 

 

Biden azonban a hírek szerint belezavarodhatott a Reagantől „kölcsönvett”, 1988-ban elhangzott gondolatsorba, amely eredetileg arra a szellemiségre utalt, amely az amerikai partiőrséget minden nap, békeidőben is áthatja, és amelyet ugyanakkor a haditengerészet csupán háború idején mutat meg.

A rosszul „idézett”, eredetileg humoros gondolatsornak is lehetett köze ahhoz, hogy a kadétok néma csendben ültek tovább. (Reagant szavait annak idején dörgő taps és nevetés fogadta.)

 

 

 

„Egy igazán unalmas csapat vagytok. Ugyan már, ember… Ennyire megvisel benneteket a napsütés?” – így kommentálta a taps hiányát nem túl alkalomhoz illően az amerikai elnök.

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Bréking! Orbán Viktor bejelentette élő adásban, hogy mostantól a szabadban már nem kell maszk! Kedves maszk, viszlát! Goodbye – Videó

Íme a legújabb hazugság: Kamu Geri diszlexiás volt, de már elmúlt. Sőt régebben gyíkká is változtatták, de már az is elmúlt – Videó