in ,

Nagy Feró véleménye Poloskáról: nagyon jó, hogy van, ez egy kicsit feladja a leckét!

Magyar Péter nem jelent fenyegetést a Fideszre, mondta Nagy Feró rockzenész, akivel Bayer Zsolt pénteki tüntetésén találkoztunk. Interjú.

„Hogyan értékeli a Tisza Párt eredményét?

Nagyon tiszteletreméltó az eredmény, a 30 százalék, az 30 százalék. A Fidesznek ettől nem kell tartania. Nagyon jó, hogy lesz egy kőkemény ellenzékünk, mert eddig nem volt, az eddigin vigyorogtunk csak. A többi pártnak gond ez.

 

 

Szóval a Fidesznek ez nem fenyegetés?

Fenyegetés? Nem. A világ úgy lesz normális, hogy ha van egy kormánypárt és van egy erős ellenzéke. A világ mindenütt így kéne hogy működjön. A Tisza Pártban Magyar Péter csinálja a saját szerencséjét. Nagyon nem szerettem azt, amikor kiszállt a Fideszből, és kiderült, hogy ott milyen szörnyű dolgok vannak. Amikor ott volt, miért nem szólt? Ő egy ember, akinek ez az egy útja van. Nincs más. Vonuljon vissza, és haljon éhen? Nem! Nagyon jó, hogy van, legyen is, ez egy kicsit feladja a leckét. A baloldalnak nem feladta a leckét, hanem megölte őket.

A Fidesz rengeteget költött Magyar lejáratását célzó kampányára. Szükséges volt ez?

Nem kell a Fidesznek ennyire foglalkoznia vele. De azért kell vele, mert egy erős ellenzéki erő. De honnan tudjuk, hogy a Tisza Párt egy erős ellenzéki erő? Még nem tudjuk! Jobboldali pártnak tartják, de azért ne hülyéskedjünk már. De ettől még nem azt mondom, hogy baloldali. Várom, hogy mi lesz, és akkor lesz véleményem. De ne szóljunk bele, hogy mit csinálnánk helyette. Ő nagyon jól csinálja. Egy gyanús van benne: honnan van ez a sok pénz? Mivel zenész vagyok, tudom, mibe kerül felrakni egy nagyszínpadot, hangosítást, és 10-20 ezer embernek szóljon a hang. Ez iszonyú drága, de látod, én nem támadom meg ezzel, hogy honnan szerezte. Megcsinálta a szerencséjét, akkor pedig tartsuk tiszteletben.”

 

 

(Mandi)

 

 


 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Örüljünk! Donáth és a Momentum csúfos veresége, megbukott a magyargyűlölet

Rétvári Bence: brüsszeli bosszú az EU-bíróság ítélete – Oké, de akkor minek vagyunk tagja ennek a rozzant akolnak?