in , ,

Nagy Ervin kiakadt a baloldalra: a baloldal szerint csak a háborúban magyarok a kárpátaljaiak, egyébként választási csalást elkövető ukránok

Micsoda gazemberség

Micsoda gazemberség, hogy most ugyanazok a baloldali politikusok használják „morális eszközként” a háborúban elesett kárpátaljai magyarokat Orbán Viktorral szemben megfogalmazott kritikájukban, akik évekig „leukránozták” őket! Azokról a vacak emberekről van szó, akik évek óta választási csalással vádolták, és akik megfosztották volna szavazati joguktól a határon túli magyarokat. Azokról a hitvány személyekről beszélünk, akik azzal riogattak, hogy a kárpátaljai magyarok elveszik majd az anyaországban élők munkáját, nyugdíját. Hány magyarnak kellett ahhoz meghalnia, hogy Cseh Katalin, Dobrev Klára és az RTL Klub is ráébredjen, hogy Kárpátalján nem hazudozó és a Fidesz “választási csalását” megszervező ukránok, hanem életüket, nyelvüket, kultúrájukat, identitásukat védelmező magyarok élnek?

A baloldal élcsapata (tisztelet a kivételnek!) évtizedek óta – jobb esetben – közönnyel, máskor kifejezetten ellenségesen viseltettek a határon túl élő magyarokkal szemben. Nem tetszett nekik a kettős állampolgárság intézménye, elvitatták a szavazati jogukat, pénzkidobásnak tartották az iskolák és a templomok felújítását, és beléjük rúgtak, ahol csak lehetett.

 

 

A Momentum ellenükben kampányolt Erdélyben és Felvidéken, Gyurcsány pedig azzal érvelt (és érvel ma is) ellenük, hogy mivel nem Magyarországon élnek, így ne szóljanak bele a magyarországi ügyekbe. A Jobbik (a totális identitászavar egyik rossz pillanatában) gyöngyökkel megvásárolt indiánokhoz hasonlította az erdélyieket. A Párbeszéd meg azt sem tudta, hogy élnek magyarok az elszakított nemzetrészeken, amikor pedig a parlamentben szavazni kellett a támogatásukról, akkor rendre nemet mondtak, gáncsoskodtak.

De a külföldről finanszírozott balliberális média sem viselkedett másként. Az RTL Klub „oknyomozó” riportokban gyalázta kifejezetten a kárpátaljai magyarságot, választási csalással vádolta őket, ahogy a külföldről finanszírozott telex.hu az Erdélyben élő magyarokkal tette ugyanezt.

Elveszik a nyugdíjunkat, beleszólnak a dolgainkba és részt vesznek a Fidesz választási csalásában – ez volt a baloldal vádja a kárpátaljai magyarsággal szemben.

A hazai baloldali politikai és értelmiségi elit, illetve a külföldről finanszírozott balliberális média – aljas politikai szándéktól vezérelve – évekig „leukránozta” a kárpátaljai magyarokat.  

Aztán kitört a borzalmas háború. Orbán Viktor „stratégiai nyugalomra” intette az európai és a hazai politikai szereplőket, majd kijelentette, hogy nem szállítunk fegyvert, mert Magyarország békepárti és ki akar maradni ebből a háborúból. Segítjük az ukrán menekülteket, minden anyagi és szellemi támogatást megadunk a kárpátaljai magyarságnak, de nem támogatjuk a szankciókat és nem akarunk belekeveredni a fegyveres konfliktusba.

Orbán Viktor azóta is ezt mondja. Pedig óriási nemzetközi nyomás van rajta.

A baloldal ezzel szemben először arról értekezett, hogy szállítana fegyvereket, majd módosította, hogy „csak” akkor szállítana, ha a NATO kérné, végül mindent letagadott. Igazából most sem világos, hogy mi az álláspontjuk.

Az ellenzéki frakciók közül egyedül a Mi Hazánk Mozgalom és az LMP (kissé késve ugyan!) mondta ki, hogy nem szabad fegyvert szállítani, a többiek viszont vagy összevissza beszélnek, vagy a gazdáik érdekeire tekintettel mégis csak küldenének.

Aztán érkezik Cseh Katalin az orosz nagykövetség előtti tüntetésre és azt mondja:

Ukrajna népe és kárpátaljai magyarok azért harcolnak, azért áldozzák az életüket, mert az Európai Unióhoz akarnak tartozni. A történelem egyik legsikeresebb együttműködéséhez, ami békét hozott egy száz éve háborúzó kontinensre, ami jólétet és biztonságot ad a polgárainak. Gyalázat, hogy Orbán Viktor legszívesebben kisétálna ebből a szövetségből!

Mondja ezt az, akinek a pártja és elvtársai évekig leukránozták a kárpátaljai magyarokat. Akik választási csalással vádolták őket.

Hogy nem szakad le az ég!

 Majd riportokat készít az RTL Klub, meg jön Dobrev Klára azzal, hogy a kárpátaljai MAGYAROK a mi hőseink, akik Orbánnal ellentétben harcolnak az oroszokkal szemben.

Magyarok százainak kellett meghalnia ahhoz, hogy észre vegyek őket a baloldalon azok, akik évekig leukránozták a kárpátaljai magyarokat?

Hogy nem sül le a képükről a bőr!

És még ők akarnak morális leckét adni!

 

 

(Nagy Ervin, pestisracok.hu)

 

 

 

Küzdj velünk a liberális cenzúra ellen!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Fővárosi Fidesz: meddig akarja zaklatni az autósokat Karácsony Gergely?

Hoppá! Nem stadion: újabb 600 milliárd beruházásokra: elstartolt a Baross Gábor Tőkeprogram – A dollármédia természetesen hallgat