in ,

Nagy Ervin: aki a Jobbikra szavaz, az Gyurcsányra szavaz

Akkoriban jó ötletnek tűnt… Ma sokak nagy csalódása.

Akkoriban jó ötletnek tűnt… Ma sokak nagy csalódása. A Jobbik, ami most már nem a nemzeti, hanem a nemzetközi érdekeket képviseli, a politikai vitában nem a haza, hanem az Európai Unió oldalára áll – tényleg csalódás! Bárhogy is, mostantól, aki a Jobbikra szavaz, az Gyurcsányra szavaz, aki a Jobbikot támogatja, az Dobrev Klára miniszterelnöki ambícióját támogatja. Ahogy Bud Spencer mondaná: Kár érte! Kiváló ügynök volt!

JOBBRA ÁT, BALRA ÁT – ÍGY MENNEK A KATONÁK

A Jobbik néppártosodása nem néppártosodás volt, hanem átpozicionálás – azaz a jobboldalról a balliberális politikai közösség felé vezető út. Vona Gábor hidat épített (tényleg ezt a hasonlatot használta), majd félúton leugrott a semmibe. Jakab Péter viszont átkelt rajta és a másik oldalon találta magát, ahol Gyurcsány Ferenc várt rá. Jakab pedig örömmel csapott a volt miniszterelnök bal kezébe.

A Jobbik ámokfutása – amit az egykori szavazók tátott szájjal figyeltek – végül elérte végpontját. Ha a régi törésvonalakat nézzük, akkor az egykori keresztény, nemzeti párt minden egykori elvét elvesztette, nemzeti radikális pártból a balliberális szivárványkoalíció része lett. Ha a mai politikai lövészárkokat tekintjük, akkor pedig a szuverenista–globalista vitában az utóbbi oldalára állt.

A Jobbik azzal, hogy a nyíltan a globalista és a nemzetközi érdeket képviselő Momentum mellé, az Európai Egyesült Államok vízióját támogató Gyurcsány Ferenc és pártja alá sorolt be a szivárványkoalícióban, voltaképpen odaadta magát a globalista erőknek.

A nemzeti radikalizmus tömören azt jelenti, hogy radikális eszközökkel védjük a nemzetet a globalista támadásoktól, hogy minden globális problémára lokális választ adunk. Tabukat döntünk le, nyersen kimondjuk az igazságot, a problémák gyökerét ragadjuk meg és minden megoldást a nemzeti keretek között fogalmazunk meg. Védjük a nemzet igazságát, a magyar életformát és a magyar életteret.

 

Jakab Péterék ezt nem akarták, de ma már nem is tudnák. A szivárványkoalícióban nem lesz olyan autonómiájuk, hogy visszatérhessenek az egykori gyökerekhez. Aki még reménykedne ebben, 2022-ben nagyot fog csalódni. A Jobbik logója az uniós DK-szimbólum és az utódpárt szegfűje mellett lesz. Pont. Vége.

GYURCSÁNY ELLEN, GYURCSÁNY MELLETT

A Jobbik az MSZP–SZDSZ-kormányok alatt jött létre, kimondottan és bevallottan a Gyurcsány Ferenc által irányított kormány ellenében. A 2006-os rendőrterror és az a nemzetveszejtő kormányzás, ami akkor sújtotta a magyarságot, hozta meg a Jobbik népszerűségét. Voltaképpen a Jobbik Gyurcsány miatt erősödött meg, protestpártként lett az, ami. Most pedig, amikor mindenki fut Gyurcsány Ferenc után, a Jobbik beáll ebbe a versenybe.

Megvalósult a Gyurcsány-képlet! Egy közös jelölt minden egyéni körzetben, egy közös lista és egy közös miniszterelnök-jelölt. Ebben a képletben a Jobbik hosszú távon a Demokratikus Koalíció szatelitpártja lesz.

Gyurcsány Ferenc szép lassan felfalja a Jobbikot, megemészti azt és kiköpi, ami maradt belőlük. Jakab Péter nincs és soha nem is volt egy súlycsoportban a bukott miniszterelnökkel, kispályás hozzá képest, hiába próbálkozik.

KIKKEL FOGOTT ÖSSZE A JOBBIK?

A Jobbik alapítónyilatkozatában és későbbi hitvallásában is megfogalmazta azt a célt, hogy eltünteti a kommunista állampárt utódszervezetét, az MSZP-t. Ezzel szemben a Jobbik most részt vesz a posztkommunisták megmentésében.

A Jobbik születésekor a leginkább Gyurcsány-ellenes párt volt. Most ezzel szemben támogatja azt a családi vállalkozás keretei között működő pártot, amelyet a Gyurcsány és a Dobrev-klán irányít.

A Jobbik a kezdetben antiliberális volt. Most a szélsőségesen liberális Momentummal köt barátságot. Egy olyan „új SZDSZ”-szel lép szövetségre, amelynek eddigi legfontosabb és egyetlen politikai teljesítménye a budapesti olimpia kivégzése volt. Amely több alkalommal is román pártoknak kampányolt az erdélyi magyarokkal szemben.

Na és a Párbeszéd! A valós társadalmi támogatottság nélküli szélsőségesen balliberális párt, amelynek ugyan van frakciója az Országgyűlésben és ők adják Budapest főpolgármesterét is, de párttagság hiányában csupán egy, a Soros-hálózat által kiválasztott szűk értelmiségi (?) csoportról van szó.

AZ ÁRULÁS

A Jobbik voltaképp azt tette, amit egykor az SZDSZ, amikor összefogott a kommunistákkal.

Az SZDSZ-t, amely a hatalomért képes volt összeállni az „ősellenségével”, most a Jobbik követi. A rendszerváltoztatás óta tartó politikai időszak második „nagy árulása” ez. Az egykori alapítók, tagok, szimpatizánsok és a választópolgárok szembe köpése. Néhány fizetős helyért a Gyurcsány-listán.

 

Elsőre, akkor jó ötletnek tűnt… Kár érte! Kiváló ügynök volt!

 

(Nagy Ervin, pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A hallgatás, bűn! Vámos Miklós is elfelejtett tiltakozni Baranyi Krisztina ellen

Lehet róla példát venni! Kásler Miklós elajándékozta a minisztérium karácsonyfáját