in ,

Na, megérte rá szavazni? Megszorító intézkedésekkel készül 2021-re Karácsony Gergely

Budapestre nem térhet vissza a gazdasági stagnálás, a kátyúk és az eladósodás időszaka – hangsúlyozták a pártok a Facebook- bejegyzésükben.

A Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoportja szerint megszorító intézkedésekkel készül 2021-re Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere.

A fővárosi Fidesz-KDNP-frakció hétfőn a Facebookon azt írta: a főpolgármester vasárnap az ATV-nek adott interjúban arról beszélt, hogy a spórolást a vezetésen kezdi és a városüzemeltetésen folytatja, „vagyis jövőre kátyúsak maradnak az utak és hagyják tönkremenni a víziközmű-hálózatot”. A koronavírus-járvány gazdasági hatásait mindenki érzi, ezért a halasztható beruházások átütemezéséről lehet gondolkodni, de az emberek mindennapjait érintő szolgáltatásokból nem lehet visszavenni – közölték.

Budapest normális működéséhez a szemétszállítást, a csatornaszolgáltatást és az utak állapotát a jelenlegi színvonalon megtartani, sőt fejleszteni kell. Budapestre nem térhet vissza a gazdasági stagnálás, a kátyúk és az eladósodás időszaka – hangsúlyozták a bejegyzésben. „Azt üdvözöljük, hogy Karácsony Gergely a főváros vezetésén is akar spórolni. Van hova nyúlnia a főpolgármesternek: öt helyettese van komoly fizetésekkel, több mint 40 tanácsadó segíti a mindennapjait és a Facebook-oldalát is több mint 10 ember szerkeszti” – írták.

(MTI)

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Egyetlen ígéretét nem váltotta be – Így veri szét a XVIII. kerületet Szaniszló Sándor

Donald Trump: megfordítjuk a választási eredményeket