in ,

Na, ez nem semmi: az ellenzék ott is kikapott, ahol kormánypárti jelölt nem is indult

Nincs vége az ellenzék kálváriájának

Nincs vége az ellenzék kálváriájának, sem a Fidesz-KDNP sikerszériájának: vasárnap mintegy 11 településen tartottak időközi választásokat. Az eredmények igazolják, hogy a csekély létszámú, főként baloldali politikus mantráitól hangos tüntetések ellenére a közvélemény továbbra is kormánypárti – olvasható az Alapjogokért Központ közösségi oldalán.

Június 26-án 32 kormánypárti indulóból 28 nyert, július 3-án 14 helyen indult Fidesz-KDNP-s jelölt, 9 közülük győzni tudott. Most vasárnap 5 kormánypárti politikusból 4 aratott győzelmet.

– emlékeztetett a Központ. Emellett pedig külön felhívják a közvélemény figyelmét arra az esetre is, ahol az ellenzék kormánypárti kihívó hiányában is képtelen volt elnyerni a választók bizalmát.

A baloldal egyik utolsó végváraként számontartott Sajószentpéteren – ahol 2006 óta MSZP-s vezetés volt – a baloldali jelölt úgy sem tudott nyerni, hogy nem is volt kormánypárti induló. Geregur József Áron, a DK-MSZP összeborulás jelöltje mindössze 12,1 százalékot kapott, míg a győztes Nagyné Szabados Mária Katalin (független) 30,7 százalékát szerezte meg a szavazatoknak.

– áll az ismertetőben.

 

(pestisracok.hu)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Megszólalt a CÖF is: mit keresnek a bukott politikusok által előre küldött féleszűek a Duna felett?

Bűnözőket is alkalmaz a baloldal! Körözött bűnözőt emeltek ki a „KATA-forradalmárok” közül