in ,

Most kaptuk: És akkor Bangóné betört a Fidesz irodájába

Bangóné Borbély Ildikó és Szenteczky János betörtek a Fidesz csepeli irodájába

Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s politikus és Szenteczky János, a csepeli ellenzéki pártok MSZP-s kampányfőnöke pénteken délután három órakor betörtek a csepeli Fidesz irodájába, ahol engedély nélkül videófelvételeket készítettek.

 

A korrupciós bűncselekmény és magánokirathamisítás miatt jogerősen elítélt Takács Krisztián MSZP-s politikus eközben a már zárva lévő csepeli önkormányzat épületébe hatolt be erőszakkal úgy, hogy ott a helyi választási iroda munkatársai a választások levezetéséhez szükséges előkészítő munkákat végezték. Takács Krisztián eközben szintén videófelvételeket készített, és az egyik munkatársat provokálta – írta Facebook-oldalán Ábel Attila, a XXI. kerület alpolgármestere.

Ami történt, az a demokratikus alapelvek sárba tiprása, és példa nélküli Magyarország rendszerváltás óta eltelt történelmében. A három provokátor, Bangóné Borbély Ildikó, Szenteczky János és Takács Krisztián azonnali lemondását követeljük, és rendőrségi feljelentést teszünk – áll a csepeli politikus bejegyzésében.

 

(magyarhirlap.hu)

Pofáraesés! És akkor Gyurcsányné teljesen leégett – Nem lesz európai minimálbér!!! – Videó

Nem stadion – Új fürdőt kap Bács-Kiskun megye egyik fontos városa