in ,

Most kaptuk a hírt! – Hahaha! Győr után Miskolcon is bedőlt az összefogás!

A „régi MSZP és a DK befolyása” miatt lép vissza a jelöltségtől Miskolcon az ellenzéki összefogás által is támogatott egyéni képviselőjelölt, Csontos Róbert

Miskolci Naplónak elküldött levelében Csontos úgy fogalmazott, „Veres Pál (az ellenzék által támogatott polgármesterjelölt – szerk.) teljes mértékben a régi miskolci MSZP-s politikusok és a Demokratikus Koalíció befolyása és irányítása alatt áll”.

„A magam részéről nem kívánok az eredetileg megfogalmazott céljaink, a civilség és függetlenség ellenében és ilyen, számomra vállalhatatlan személyekből álló csoportosulásban tovább politizálni. A mai napon ezért hivatalosan visszaléptem a jelöltségtől! Őszinte aggodalommal nagy bölcsességet kívánok a miskolciaknak október 13-ra!”

– írta levelében a politikus.

Csontos Róbertet a valasztas.hu oldalán már törölték is a miskolci jelöltek sorából. (A jelölt visszalépésének bővebb okairől a Miskolci Napló oldalán olvashatnak.)

Az LMP viszont még mindig kiáll a miskolci összefogás mellett – reagált a párt társ nélküli társelnöke, Kendernay János Csontos Róbert visszalépésének hírére.

„Csontos Róbert az LMP tudta és tájékoztatása nélkül lépett vissza a jelöltségtől. Az LMP elítéli Csontos Róbert lépést, tagsági jogviszonyát azonnali hatállyal felfüggeszti és kezdeményezi a párt területi szervezetének feloszlatását” – közölte Kendernay.

 

A társelnök pártja nevében arra kéri a miskolci választókat, hogy szavazzanak mindenhol az ellenzéki összefogás jelöltjeire és Veres Pál polgármesterjelöltre.

(demokrata.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ebből hatalmas sivalkodás lesz! Jönnek haza a külföldön élő magyarok!

Orbán Viktor: hajrá, Kolozs Csaba, hajrá, Gödöllő!