in ,

Most „Fidesz rezsimezik” az épp megszűnő MSZP gülüszemű társelnöke – Bercike, a pártoddal foglalkozz!

Meg áfacsökkentésről hablatyol

Nem tudjuk melyik rendezvényen van Berci bácsi, az épp eltűnő MSZP társelnöke, de hogy el van tévedve, és hogy teljesen más műsort néz, mint a magyarok, az tuti.

Először is Berci bácsi „Fidesz rezsim” -ezik.

Bercike, figyelj ide: a Fideszt törvényes, demokratikus választásokon választotta meg 3 millió magyar, háromszor egymás után. Mitől lenne ez Fidesz rezsim?

Másodszor: a Fidesz szabályzata világos alapvetéseken nyugszik. Demokratikusan működik a párt is. Ellentétben veletek, hiszen állítólag Te is fura módon lettél társelnök, és jön hamarosan az új kongresszus, ahol állítólag mentek a levesbe! Te is  Berci bá’, mész a lecsóba szépen.

Szóval ne rezsimezz itt kérlek. Aztán jössz még élelmiszeráfa csökkentési tervekkel. Pár évvel le vagy maradva Bercike, ugyanis a tojás, hal, sertés, meg egyebek áfája már rég 5%, de ez téged ne izgasson.

Aztán még beszéld már meg az elvtársaiddal, ott a Nagybanin, akik igazgatják a gyümölcsök és zöldségek árát országos szinten, hogy takarodjanak már el a piacról! Oké? Tudod, az a Nagybani, amit a komcsi barátaid igazgatnak, és tartják rendkívül magasan a zöldség és a gyümölcs árát.

Na, akkor ezt is megbeszéltük.

 

Szervusz, Berci!

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Jakab sofőrje: „No speak English”, Bohár: Ismerjük magát! – Videó

Kocsis Máté beszólt a brüsszeli börokratáknak – Semmilyen európai testület nem írhatja elő, hogy Magyarországon ki hogyan gondolkodjon