in , ,

Minneapolis: a baloldali emberkísérlet következményei

Nem csak nálunk gurult el a liberális koalíció által támogatott polgármesterek gyógyszere,

Nem csak nálunk gurult el a liberális koalíció által támogatott polgármesterek gyógyszere, hanem az usa-ban is hasonló történik, csak súlyosabb eszközökkel.

Az, hogy egy éppen lángokban álló város saját, önálló elhatározásából felszámolja a rendvédelmi szervét, ez túlságosan abszurdnak tűnt ahhoz, hogy igaz legyen. Pedig igaz.
New York polgármestere, Bill de Blasio, miután a koronavírus-járványra hivatkozva 1500 elítélt bűnözőt – akik közül több mint 300 erőszakos bűncselekményért ült – szabadított rá a városra, bejelentette, hogy drasztikusan visszavágja a rendőrség költségvetését, és a pénzt a színesbőrűeknek adja.

Hasonló döntést hozott Los Angeles polgármestere is: az Egyesült Államok egyik legrosszabb bűnügyi statisztikájú városát vezető, szintén demokrata Eric Garcetti 150 millió dollárt vesz el a rendőrségtől, amit különböző kisebbségvédelmi programokra fog költeni. NEM ISMERŐS A MÓDSZER? IGAZ A MIEINK MÉG CSAK A FELÚJÍTÁSI PÉNZEKET VESZIK EL A JOBBOLDALI KERÜLETEKTŐL, ÉS A BŰNÖZŐK JOGAIÉRT HARCOLNAK , PERELNEK, DE NAGYON RÉSEN KELL LENNÜNK, MERT HA HAGYJUK ITT NEM FOGNAK MEGÁLLNI ŐK SEM….

(Lánczi Tamás, Mozgástér blog)

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Ez egy kretén – Nem nyithat Karácsony hajléktalanszállót a belváros közepén a műemléknek nyilvánított épületben

A magyar ember sosem szokott térdepelni!