in ,

Miért is volt Szöőr Anna jogász 8.5 hónapot előzetesben, köztörvényesek között?

a terrorista olcsóbban megússza, mint aki állítólag zaklató sms-eket ír

Egészen hajmeresztő az Európára oktrojált liberális jogrendszer működése – már ha ezt „működésnek” lehet nevezni. Ma az unióban egy potenciális tömeggyilkos terroristát csak pár hónapra zárnak börtönbe – nagyjából annyi időre, amennyire egy több gyermekes családanyát néhány állítólagos zaklató sms-ért…

A hétfő éjszaka Bécsben tömegmészárlást rendező terrorista, Kujtim Fejzulai észak-macedón szülőktől Ausztriában született. Mint kiderült, a 20 éves elkövetőt 22 hónap börtönbüntetésre ítélték 2019 áprilisában, amiért megpróbált Szíriába utazni, hogy csatlakozzon az Iszlám Állam terrorszervezethez. Ám tavaly decemberben a fiatalokra vonatkozó törvény értelmében büntetésének letöltése előtt szabadult.

  • Ez azt jelenti, hogy 8, azaz nyolc hónapot töltött rács mögött egy olyan ember, aki csatlakozni akart egy emberiségellenes, tömeggyilkos vallási fanatikusokból álló szektához. Egy olyan szervezethez, amely békés civilek ezreit irtotta ki világszerte az elmúlt években. Ha a józan ész uralkodna világunkban, az Iszlám Állam tagjait vagy az ahhoz csatlakozni szándékozókat nemhogy nyolc hónap, de nyolc év után sem engednék szabadon. Potenciális terroristákat egy épelméjű, önvédelemre képes állam és jogrendszer nem eresztene soha szabadon.

Mivel Kujtim Fejzulait a liberális (tehát őrült) jogrend dicsőségére pár hónap fogság után ráeresztették a társadalomra, így hétfő éjszaka elkövethette bestiális ámokfutását, legkevesebb négy ártatlan ember életét kioltva. „Köszönet” érte mindazoknak, akik az ezt lehetővé tevő jogszabályokat megalkották s a konkrét bírósági döntést meghozták!

Eközben itt van előttünk egy másik friss hír, amelyről a PestiSrácok.hu is beszámolt: 8,5, azaz nyolc és félhónapos előzetes letartóztatás után ma szabadult a börtönből Szöőr Anna jogász, pszichológus, a 2006 őszi rendőrterrort vizsgáló Civil Jogász Bizottság egykori tagja. Szöőr Annát nem terrorizmus miatt zárták ilyen hosszú időre rácsok mögé, hanem olyan zaklató sms-ek miatt, amelyeket állítólag ő küldött a volt férjének. A jogász, pszichológus tagadja, hogy ő küldte volna az sms-eket. A bírósági eljárás végén talán majd kiderül az igazság. (Vagy nem.) Ám az sem kizárt, hogy Szöőr Annának – egy kedvezőtlen jogerős ítélet esetén – még további hónapokra börtönbe kell majd vonulnia. Az esetben kijelenthető lesz: ma Európában olcsóbban megússza, aki az Iszlám Állam terrorszervezethez akar csatlakozni, mint aki állítólagos zaklató leveleket küld az őt megcsaló és vele egyébként pénzügyi vitában is álló férjének.

 

Napjaink Európai Uniójában egy potenciális terrorista ugyanannyit, sőt kevesebbet kell, hogy rácsok mögött töltsön, mint egy állítólag (de még nem bizonyítottan!) zaklató sms-eket küldő több gyermekes családanya. Teljes agyrém. Az Európai Unió és az azt megmételyező liberális „jogrendszer” megérett a pusztulásra.

 

(Pilhál Tamás, pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Horn Gábor nem vállalható többé a Hír Tv számára – Távolítsák el a tévéből!

Az ellenzék hőbörög, a kormány dolgozik: a családi házban élők háromnegyede igényelné az otthonfelújítási támogatást