in ,

Mi történt??? Elon Musk betartja az ígéretét, távozik a Twitter éléről

Elon Musk amerikai milliárdos kedden bejelentette, hogy addig marad a Twitter közösségi oldal vezérigazgatója, amíg nem talál valakit, aki kész átvenni a helyét a vállalat élén.

Elon Musk amerikai milliárdos kedden bejelentette, hogy addig marad a Twitter közösségi oldal vezérigazgatója, amíg nem talál valakit, aki kész átvenni a helyét a vállalat élén. A közelmúltban azt nyilatkozta, hogy még nincsen lehetséges utód, és szerinte a Twitter jelenleg a csőd felé halad, ami számára nem kedvező, tekintve a 44 milliárd dolláros vételárat.

 

 

A bejelentés annak a nem hivatalos közvélemény-kutatásnak a következménye, amelyet ő maga kezdeményezett a Twitter használói körében, és amelyben azt tudakolta, hogy szeretnék-e, hogy továbbra is ő maradjon a közösségi hálózat élén. A milliárdos közölte, hogy a szavazás eredményét kötelezőnek tekinti magára nézve. A szavazók több mint 57 százaléka Musk távozására voksolt.

Le fogok mondani vezérigazgatóként, amíg nem találok egy olyan embert, aki elég bolond ahhoz, hogy vállalja ezt a munkát

– írta a Twitteren. Hozzátette, hogy az egyik technikai csapat munkáját továbbra is ő fogja felügyelni.

 

Miután októberben a San Franciscó-i székhelyű vállalat tulajdonosa lett, Musk gyors döntésekkel változtatott a hálózat szabályain és üzletpolitikáján. Döntéseit utóbb gyakran visszavonta vagy megváltoztatta, miután nyilvánosságra kerültek.

Musk egyes intézkedései felidegesítették a Twitter hirdetőit, és elfordították tőle a szolgáltatás sok használóját. A tulajdonos egyebek között elbocsátotta az igazgatótanácsot és az alkalmazottak felét, feloszlatta a vállalat bizalmi és biztonsági tanácsát, amelyet 2016-ban hoztak létre a gyűlöletbeszéd, a gyermekkizsákmányolás, az öngyilkosság és más problémák kezelésére.

Musk a közelmúltban úgy nyilatkozott, hogy nincs senki, aki vállalná a Twitter életben tartásának feladatát. Hozzátette, hogy a vállalat gyorsan halad a csőd felé.

A dolgok jelenlegi állása szerint azonban Musk tulajdonosként továbbra is döntő befolyással lesz a Twitter működésére.

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

Na, megint kémet fogtunk? Korányi utódja ellen is felmerült már az ügynökvád – KENDERNAY JÁNOS 2019-BEN A NÉMET ZÖLDEK EP-LISTÁJÁRA AKART FELKERÜLNI

Huth Gergely rendkívüli írása a Magyar Nemzetben! A mostani vészterhes időkben sem eshetünk letargiába! Le kell tehát porolni zászlóinkat, újra kell szervezni polgári közösségeinket és tenni a dolgunkat, mint mindig, ha szólít a haza!