in , ,

Mi a közös Tóth Bertalanban (MSZP) és Greta Thunbergben? Videó

Most megmutatjuk…

Amennyiben kedves olvasóink most nem értik, és csodálkoznak, hogy vajon mi közös lehet az MSZP elnökében és Greta Thunbergben, máris megmutatjuk. Ugyanis mindketten képesek arra, hogy egy sok évvel ezelőtti beszédet megismételjenek, és eladják úgy, mint friss mondandót. Ehhez azért jó nagy pofa kell.

Először is nézzük Tóth Bertalan elvtársat:

 

Hát nem aranyos? Nagy teljesítmény, igaz? Elmondani ugyanazt két évre rá!

 

Következzen Greta Thunberg:

1992-es ENSZ-csúcs azért is volt kiemelkedően fontos, mert akkor fogadták el A riói egyezményt vagy teljes nevén A biológiai sokféleségről szóló egyezményt. A korabeli progresszív sajtó számos orgánumában a 12 éves kanadai gyerek nagyhatású beszéde a következő címmel jelent meg: A lány, aki 5 percig elnémította a világot.

Cullis-Suzuki-nak a YouTube videomegosztóra feltöltött beszédét már több mint 32 millióan nézték meg, Thunbergnek még nem sikerült ilyen elérést produkálnia, a legutóbb, az ENSZ-ben felolvasott beszédét még csak 370 ezren látták.

 

Most pedig, 27 évvel később következzen Greta Thunberg:

 

 

KÖVETKEZTETÉS

Greta Thunbergben és Tóth Bertalanban az a közös, hogy képesek ugyanazt a bullshitet eladni pár év különbséggel, és van hozzá arcuk is, hogy felolvassák, vagy felolvastassák (Greta esetében).

Tóth Bertalan elvtárs a szerepléseivel nem keresett 300 millió Forintot, míg Greta Thunberg igen.

Továbbá kettejükben még az a közös, hogy mindkét illető kommunista: Gretát egy neokommunista zöld társaság tolja előre, Tóth Bertalan elvtárs pedig posztkommunista.

 

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Megállíthatatlan a sertéspestis! Külföldiek hozhatták be Afrikából a vaddisznókra is végzetes kórt!

A Keménymag teljesen széttrollkodta Karácsony őszödi beszédét! – Videó