in ,

Méregdrága bundák és táskák – 400 ezer Forintos Luxustáskával jár a Jobbik politikusa

Ejha!

A jobbikos Varga-Damm Andrea, a látszólag a szegényekért aggódó politikusok „élharcosa” egy fotó tanúsága Louis Vuitton-táskát hord. A méregdrága táska mellett a jó ruhákat is szereti: korábban kiderült, hogy hozzávetőleg 50 millió forint értékű bundagyűjteménye van. 

 

Nemcsak a bundái, de táskája is luxusáru a jobbikos Varga-Damm Andreának. Az egyik fotón a jobbikos politikus vállán, ránézésre egy Louis Vuitton-táska lóg, amelynek árát nem a hétköznapi, átlag ember pénztárcájához szabták – írta a Bors. Az ilyen típusú táska luxustermék, ára 100–400 ezer forint között mozog. 

Varga-Damm Andrea állítja, ő harminc euróért vette a piacon a táskájátFORRÁS: BORS

Ő az a Varga-Damm Andrea, aki a múlt héten a szociális érzékenységről beszélt, miközben a Ripost megtudta, hogy hozzávetőleg 50 millió forint értékű bundagyűjteménye van. A politikusnő a devizahitelesekért és az otthon ápolókért sztrájkolt a parlamentben, pedignemrég a közösségi oldalán is dicsekedett méregdrága bundáival, amelyek közt nerc, ocelot, coboly és perzsabunda is van.Emiatt sokan már Bundás Andinak nevezik.

A jobbikos politikus a cikk megjelenése után kiállt a nyilvánosság elé, és csodálkozva mondta a kamerákba, hogy eddig nem is tudta, hogy ilyen drágák a bundái. Ugyanakkor az egyik fotón látható Louis Vuitton-táskának tűnő darabról azt mondta, hogy azt Szarajevóban vette egy piacon 30 euróért. Csakhogy sokak szerint egyáltalán nem életszerű, hogy az a nő, aki egy rendkívül értékes bundát visel, kiegészítőként egy olyan táskát vesz, ami hamisítvány.

A Louis Vuitton táskák méregdrágák, ránézésre a politikus is ilyet hord. A kép baloldalán 94 166 forintos, jobb oldalán pedig egy 374 770 forintos darab láthatóFORRÁS:  BORS

De ha mégis? A Pestisrácok.hu erre úgy reagált: ha igazat mond, a korábban a kamarából kizárt ügyvédnőnek sikerült az áruhamisítást és a feketekereskedelmet is támogatnia.

(forrás:www.origo.hu)

Fidesz: A cafeteria nem szűnik meg és az összege sem változik – A DK azt hazudta, megszűnik

ÍME, JÓL NÉZZÉK MEG! – Ennek a bírónak köszönhetjük, hogy a Cozma-gyilkos Sztojka szabadlábra került!