in , ,

Menczer Tamás: minket is elvinnének, a magyar katonákat, férfiakat, és az új mondások szerint a nőket is (VIDEÓ)

A kommunikációs igazgató közösségi oldalán indokolta újból, miért kell a békepárti politikusokra szavazni vasárnap.

Menczer Tamás kormánypárti kommunikációs igazgató a legújabb Facebook-videójában az egyik előadásából hallható az a részlet, amelyben az orosz-ukrán konfliktusról és az európai sorkatonaságról beszél. „Amikor a németek és mások az európai sorozásról beszélnek, akkor ne legyen kétségünk, a magyar katonákat is elvinnék” – kezdte a politikus.

 

Nehogy azt gondolja bárki, hogy bennünket itt hagynának, és ilyen szívességeket tennének. Minket is elvinnének, és a magyar katonákat, férfiakat, és az új mondások szerint nőket is, elvinnék a frontra”

– folytatta.

„És azért én megmondanám ezeknek a háborúpárti politikusoknak, hogy menjenek ki az utcára, és kérdezzék meg Önöket, másokat, hogy kedves barátaim, férfiak és nők, nők és férfiak. Ki akar elmenni Ukrajnába? Ki akar elmenni Ukrajnába harcolni, esetleg meghalni? Ki gondolja azt, hogy ez az én háborúm, az enyém?” – tette fel a kérdéseket Menczer a közönségnek.

A háborúpárti magyar és brüsszeli politikusok nem a magyar és az európai érdeket képviselik.

Ezért kell változás Brüsszelben, és ezért kérem, hogy támogassák Orbán Viktort és a békepárti politikusokat” – zárta gondolatait a kommunikációs igazgató.

Az előadás részletét itt megtekintheti:

 

(Mandi)

 

 


 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Ma reggel elérkezett a pont, ahol világossá vált: Karácsonyt mindenáron le kell váltani!

Le kell győzni vasárnap a libernyákokat! Dömötör Csaba szerint is ez lesz az eddigi legfontosabb EP választás – Videó