in ,

Menczer Tamás beszólt a Momentumnak: a Momentum a Magyarország ellen dolgozó “bevándorláspárti holland” oldalára állt

Gyalázatos, hogy Momentum sokadszorra a magyarellenes oldalra áll

A Momentum a Magyarország ellen dolgozó “bevándorláspárti holland” oldalára állt – hangsúlyozta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára Mark Rutte miniszterelnökre utalva hétfőn a Facebook-oldalán.

Gyalázatos, hogy Momentum sokadszorra a magyarellenes oldalra áll

– fogalmazott, kifejtve: a Momentum vezető politikusai Magyarország helyett a liberális holland miniszterelnököt választották, aki a most folyó EU-csúcson Magyarországot támadja, és azt akarja, hogy büntessék meg Magyarországot, és vegyék el a magyaroknak járó uniós forrásokat.

 

Menczer Tamás kiemelte: “a Soros-családdal boldogan fényképezkedő, bevándorláspárti Mark Rutte jogállamiságról beszél, miközben Hollandiában a kormánya elhallgatta a bevándorlók által elkövetett súlyos, erőszakos bűncselekményeket”.

A Momentum fiatalos lendülettel dolgozik, a “baj csak az, hogy Soros György irányítása mellett”, és folyamatosan a magyar emberek ellen. Most is az idegen érdekeket választották, ahogy tették ezt korábban is, hiszen a román és a szlovák választási kampányban is a magyarok ellen dolgoztak, a napokban pedig már arról beszéltek, hogy a 60 év felettieknek és a vidékieknek nem kellene szavazniuk

– írta a KKM államtitkára.

 

(pestisracok.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nagy a baj! Időzített bomba a nagykörúti közös buszos-kerékpáros sáv

Az Ismerős Arcok szépen beperli az aljas DK-t! Videó