in

Méltó válasz a csürhének!!! – Már több mint egymillióan töltötték ki a nemzeti konzultációt

Átléptük az egymilliós határt

Átléptük az egymilliós határt, már 1 millió 117 ezren vettek részt a családokról szóló nemzeti konzultációban – nyilatkozta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken a közmédiának.
Dömötör Csaba azt mondta: ez is azt mutatja, hogy egy nagyon fontos, mindannyiunkat érintő kérdésről van szó. Mint kiemelte: az ország már kétszerannyit költ családtámogatásokra, mint 2010-ben, és mivel a gazdaság jól teljesít, a családtámogatási rendszer tovább lehet bővíteni. Ez a konzultáció jelölheti ki a jövőbeni intézkedések alapjait – tette hozzá. Kitért arra is, hogy az ellenzék mindvégig támadta a konzultációt, mert szerinte valójában az egész családtámogatással van bajuk.

„Ha tehetnék, el is törölnék” – vélekedett. Kiemelte: a konzultációban való részvétellel nem csak a jövőbeni intézkedések alapjait jelölhetik ki az emberek, hanem egyúttal kiállhatnak az eddigi eredmények, az eddigi döntések és a kormány családpolitikája mellett, amelynek az a célja, hogy minél több támogatást adjanak a gyermeket nevelő magyar családoknak – szögezte le.

Dömötör Csaba elmondta, hogy december 21-ig lehet kitölteni kérdőívet, akár az interneten is. Kérdésre válaszolva az államtitkár azt is elmondta, az 1 millió 117 ezer kitöltött kérdőív kevesebb mint 7 százaléka internetes kitöltés. Ez azt mutatja, hogy a magyarok változatlanul a postán visszaküldött kérdőívet részesítik előnyben.

MTI

(forrás:www.echotv.hu)

Most kaptuk! – A magyarok kétharmada elutasítja az ellenzék parlamenti botránykeltését

Hoppá! – Őrizetben a Soros-egyetem egyik hallgatója, a Soros-hálózat aktív tagja