in , ,

Mellár úgy átverte a szavazóit, mint szart a palánkon – „konzervatív”, „keresztény” függetlenként belépett a libsik frakciójába

Csak a szavazásig érdekesek a szavazók

Na de mi is történt? Hát csak annyi, hogy a KSH egyköri elnöke, Fideszhez közeli emberként jól megsértődött a Fideszre még évekkel ezelőtt, és a józan eszét elveszítve, a bosszúvágytól vezérelve elkezdett a libsikhez dörgölődzni, amit persze tagadott, hiszen ő független, keresztény, konzervatív (a plafon még nem szakadt le), legalábbis ezt hazudta magáról most a 2018-as választásokon. Nyert is.  Bejutott a parlamentbe.

Majd következetesen tartotta magát a független, konzervatív, keresztény értékekhez és ott is maradt a függetlenek között. Ja, nem. Mellár Tamás  belépett a Párbeszéd frakciójába. A Pécsről bejutott „független” képviselő ezzel megmenti a Bősz kilépésével széteső frakciót.

Így kell segget csinálni a szájból. Így kell egy hónapon belül átkúrni a választóinkat.

Szép volt Mellár Tamás. Jöhet a képviselői fizu, benzinköltség támogatás, lakhatási támogatás, bizottsági fizetések, stb.

Jó munkát kívánunk!

Azért egy tanács: Lehetőleg ne menjen a választó körzetébe a közeljövőben, vagy ha mégis, biztonsági embert mindenképpen vigyen magával.

mindenszo.hu

HOPPÁ! – Szijjártó Washingtonba utazik, hogy az USA külügyminiszterével tárgyaljon

Kurz nekifutásból rúgta seggbe Junckert