in ,

Megvan az első baleset az “új” Üllői úton. Betontömbnek ütközött hajnalban egy autó. Budapest mindenkié!

Gratulálunk főpolgármester!

Megvan az első baleset az “új” Üllői úton. Betontömbnek ütközött hajnalban egy autó. Budapest mindenkié!

Az, hogy mennyire volt indokolt a kerékpáros sáv itt láthatjátok videón. teljesen üres, a kihelyezett betontömbök pedig még azt a néhány biciklist is veszélyeztetik: https://youtu.be/Kufm-pB_CCs

Már akkor jelezték a fővárosnak, hogy balesetveszélyesek azok a betontömbök, amiket kihelyeztek, a bringasáv elválasztásának céljából. Ma hajnalban a képeken látható autó nekiütközött az egyik kerékpár út miatt frissen kihelyezett beton tömbnek. A betontömbök akár halálos kimenetelű balesetet is okozhatnak, amennyiben mondjuk egy bukósisak nélküli kerékpáros megy nekik.

A BRFK sajtóügyeletétől az alábbi választ érkezett:

“Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. május 2-án 4 óra 5 perc körül egy gépjármű haladása során az Üllői út 101. szám elé érve nekiütközött a jármű forgalmi sávokat a kerékpársávtól elválasztó forgalomterelő beton tömbnek és táblának, majd ezt követően egy fának ütközött.

A balesetben az elsődleges orvosi vélemény alapján a jármű vezetője és utasa könnyű sérülést szenvedett. A helyszínen a jármű vezetőjénél felmerült az ittasság gyanúja, ezért a rendőrök mintavételre intézkedtek.

Forrás: https://bpiautosok.hu/megvan-az-elso-baleset-az-uj-ulloi-uton-betontombnek-utkozott-hajnalban-egy-auto/

 

(Számok – a baloldal álhírek ellenszere Fb oldal)

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Az ellenzék “elfelejtett” részt venni a magyar demokrácia ünneplésének 30. évfordulóján – Nem fontos nekik?

Elfoglalta a radikális baloldal az ellenzéket