in ,

Megtámadták az Echo Tv stábját! Márki-Zay Mindenki Magyarországa bemutatkozott – videó

Veréssel fenyegette meg az ECHO TV operatőrét

Íme a hír:

Veréssel fenyegette meg az ECHO TV operatőrét Márki-Zay Péter egyik szimpatizánsa Hódmezővásárhelyen egy közterületen tartott sajtótájékoztatón. A tájékoztatót a helyi Fidesz azért hívta össze, mert szerintük a város önkormányzata egy szocialista politikus lányának áron alul, jogszerűtlenül adott el egy önkormányzati lakást. A helyszínen végül megjelent Márki-Zay Péter is, aki összevitatkozott a helyi fideszes politikusokkal. (Echo Tv Facebook oldala)

Itt pedig a videó:
(türelem, a videó mindjárt betölt…ha mégsem, akkor frissítsd újra az oldalt!)

Eddig a hír, emberek. Tehát ez lenne a Mindenki Magyarországa mozgalom. Apropó, nem lenne elég, ha a mozgalom inkább csak a magyarok Magyarországa nevet viselné? Tehát jöhet ide akármilyen migráns, mondjuk Afrikából? Mert ez a nagy Egyesült Európai Államok terve. Ezért nevezte tehát el Márki Zay a mozgalmát Mindenki Magyarországának. Anno volt már itt török és tatár, meg sok minden más, de köszi Márki Zay, és kedves Brüsszel, ennyi elég volt.

Erről a mozgalomról mondta Herczeg Zoltán – amikor Dopemannel vitatkozott a minap- ,  aki Márki dizájnere, hogy ez a mozgalom a szeretetről szó.  Látjuk milyen nagy szeretet uralkodik a hódmezővásárhelyi szektában. Acsarkodnak, fenyegetnek, kamerát lökdösnek, káromkodnak. Ez Márki Zaj mozgalma: agyhalottak gyülekezete.
Tiszta szeretet! Ja, nem.

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Hatalmas Fidesz győzelem egy vasárnapi időközi választáson! – Mutatjuk a számokat

Arcátlanság! – Az LMP-nek semmi erkölcsi alapja az ápolási díjról pofáznia