in ,

Megszólalt Tarlós István is: a fővárosban semmi érdemleges nem történt az elmúlt másfél évben

A minket követő generáció érdekében remélem, nem lesz kormányváltás, annak ez tragédia lenne- nyilatkozta a Mandinernek Tarlós István.

Fotó: Halász Nóra

A volt főpolgármester azt is kifejtette nincs még zsebben a választás. Mint fogalmazott, a Fidesszel nem ért egyet mindenben, de a sorskérdésekben igen, mint a migráció, a nemzetállamiság vagy az európai keresztény kultúra, a családmodell és a családpolitika védelme.

 

Íme a videó:

 

 

A volt főpolgármester szerint az elmúlt másfél évben semmi érdemi dolog nem történt a fővárosban, ahol annak baloldali vezetése soha semmiért nem vállal felelősséget és valószínűleg a Lánchíd felújítása sem készül majd el határidőre.

Tarlós István volt főpolgármesterrel beszélgetett Földi-Kovács Andrea műsorvezető, Magyarország élőben című műsorunkban.

„Ami a tényleges fővárosi ügyeket illeti, ott nem nagyon igyekszik képbe kerülni, ezért kerülnek aztán olyan közlemények a képernyőkre, a monitorokra, az újságok lapjaira, amiket az ember nem ért, mert köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.”

– jegyezte meg Tarlós István volt főpolgármester, karácsony Gergely főpolgármester városvezetéséről.

„Mi 2019-ben, 200 milliárdot hagytunk a kasszában, de mi sem tudtunk persze mindent megcsinálni.”

– hangsúlyozta Tarlós István, annak kapcsán, hogyan vehette át Karácsony Gergely a főpolgármesteri szék mellett az ahhoz tartozó kasszát.

„A legjobb védekezés a támadás. Most a főváros ezt csinálja és ezért jelennek meg képtelenségek. Nem csak a felüljárókra tudom elmondani azt, amit az előbb megpróbáltam dióhéjban összefoglalni.”

– hívta fel a figyelmet Tarlós István.

„A legnagyobb lelkiismeretlenség, ha valaki olyasmire vállalkozik, amihez nem ért.”

– mondta Karácsony Gergely főpolgármester és esetleges miniszterelnök-jelölt miniszterelnöki törekvései kapcsán.

 

(hirtv.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Itt a bizonyíték, hogy Feri megbukott volna a matek érettségin – Videó

Bréking! Az ellenzék elbukott: ez sakk-matt! A WHO engedélyezte a Sinopharmot