in ,

Megszólalt az ATV vezérigazgatója Baranyiról: Szigorlaton sem mondják meg előre, ki lesz a vizsgáztató

Németh S. Szilárd szerint az ATV-ben a sokszínűséget szereti és nem akarnak egyik politikai tábor szekértolói sem lenni.

Ahogy megírtuk, az ATV egyik reggeli élő műsorában Baranyi Krisztina nem volt hajlandó válaszolni a Pesti Srácok munkatársának kérdéseire.

A ferencvárosi polgármester úgy fogalmazott, hogy „ócska, fizetett propagandistákkal nem áll szóba”.

Kitört a botrány Baranyi reakciója miatt

A médiaszövetség Baranyi Krisztina kijelentésére úgy reagált: „Bizonyára fáj a baloldalnak, hogy már nincs az MSZMP KB által ellenőrzött sajtó”.

A Magyar Nemzeti Médiaszövetség ismételten felszólítja a baloldali politikusokat, hogy biztosítsák a kérdezés, a szerkesztés és a véleménynyilvánítás szabadságát”

– írta közleményében a szervezet.

Megszólalt az ATV vezérigazgatója

A Szemléleknek adott interjút az üggyel kapcsolatban Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója. Németh S. Szilárd az ügyre reagálva elmondta: „az ATV stúdióiban a kérdezők korrekt kérdéseket tesznek fel politikusoknak, akiket nem ér atrocitás az interjúk során. Ez a televízió professzionális körülmények között nagy nyilvánosságot biztosít nap mint nap olyan politikusoknak, akik máshol erre kevés lehetőséget kapnak”. Hangsúlyozta: ha eddig bárki jelezte, hogy nem hajlandó valakivel egy stúdióban lenni, az ATV ezt figyelembe vette, ez a lehetőség ebben az esetben is adott volt.

A szigorlaton sem tudjuk előre, ki lesz a vizsgáztató

Az ATV vezérigazgatója elmondta, büszke a kollégáira,

majd arról beszélt, hogy személy szerint neki sem volt lehetősége az egyetemen megválogatnia a vizsgabizottságot egy szigorlaton, ennek a műsornak sem véletlenül Szigorlat a címe, de hozzátette: elfogadja a műsor szerkesztőinek azon javaslatát, hogy a jövőben előre jelezzék a vendégek számára, hogy kik lesznek a kérdezők.

Nincs szekértolás

Németh S. Szilárd kiemelte: „Az ATV egy magántulajdonú televízió, mely úgy döntött, hogy nem kíván egyetlen politikai oldal szekértolója lenni, és ezután is arra kívánnak törekedni, hogy ütközzenek az eltérő álláspontok, mivel  a nézők elég értelmesek ahhoz, hogy eldöntsék, kinek hisznek, kit tartanak hitelesnek és kit nem.” A vezérigazgató szerint „ha szimplán az elvesztett sajtóperek alapján kezdenénk szelektálni, nem sok orgánum jöhetne számításba.

„A politikai árkok pedig mélyülni fognak, ha egyre kevésbé leszünk képesek békésen megvitatni az ügyeinket egymással, aminek az eredménye egy még rosszabb hangulatú ország lesz. Ez mindannyiunk felelőssége.”

 

 

(mandiner.hu)

  

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

És van pofájuk! A Népszava propagandistája megszólalt: „Nem Baranyival volt gond. El kell tudni különíteni az újságírót a kormánypropagandistától.”

A miniszterelnök-helyettes találkozott a balhés amerikai nagykövettel: kielemeztük a fotót – Íme az eredmény