in ,

Megmondtuk. Karácsony=Gyurcsány – Gyurcsány is kaphat egy irodát a Főpolgármesteri Hivatal épületében

Az Origo információi szerint maga a bukott miniszterelnök is a városházára kerülhet. Az Origo úgy tudja, felmerült, hogy Gyurcsány Ferenc irodát/szobát kaphat a Főpolgármesteri Hivatal épületében. Egyes hírek szerint Lamperth Mónika egykori MSZP-s belügyminiszterből pedig főjegyző lehet a városházán

Alig néhány napja választották meg Karácsony Gergelyt Budapest főpolgármesterévé, de máris elkezdődött a 2010 előtti Demszky-Hagyó-korszak restaurációja, írja az Origo. Mint az ismert, Demszky Gábor bukott liberális főpolgármester Karácsony megválasztása után pár órával közölte, hogy a fővárosnak hitelt kellene felvennie a Világbanktól és az Európai Beruházási Banktól.

Ha pedig ez nem lenne elég, az Origo információi szerint felmerült, hogy Gyurcsány Ferenc irodát/szobát kaphat a Főpolgármesteri Hivatal épületében. A lap megkeresésére válaszoló egyik sajtóreferens ugyanakkor tagadta, hogy a volt miniszterelnöknek lesz irodája/szobája a Főpolgármesteri Hivatalban.

Ennek ellenére a lap azt írja, valószínűsíthető, hogy azért tagadják az Origo megbízható forrásból származó információját, mert miután kiszivárgott, hogy Gyurcsánynak lehet irodája/szobája a városházán, az illetékesek – felismerve a döntésük népszerűtlenségét – egyelőre átgondolják a lépést. 

Forrás: Origo

(pestisracok.hu)

Történelmi mondat – Tóta W. Árpád elismerte a kettős mércét – Videó

Bizony van a kispesti Krinyónak nyaralója Spanyolba – Íme a dokumentumok