in ,

Megmondtuk, hogy az ellenzék szét fogja lopni a városokat!

Na mi van, Röfik?

Na helló, Röfik!

Hogy tetszik?

 

18. kerület
Brutális adóemeléssel kezdett a XVIII. kerületben Szaniszló Sándor, frissen megválasztott szocialista polgármester. A Bal Lator XVIII. kerület facebook-oldal szerint ugyanis 50 százalékkal emelte meg az új szocialista városvezetés az építményadót, ez pedig nem csak az ingatlanok tulajdonosait fogja kellemetlenül érinteni.

 

Eger
Több mint tíz százalékkal megemelné az idegenforgalmi adó mértékét Egerben az alig egy hónapja hivatalban lévő új városvezetés. Az emeléssel az országban az egyik legmagasabb ilyen terhet rónák ki az idegenforgalommal foglalkozó vállalkozásokra – ami a Fidesz szerint elfogadhatatlan, ugyanis a turizmus több ezer családnak nyújt megélhetést a városban – írja Egrihirek.hu.

 

Siófok
A volt rendőri vezető az előző választáson már a Jobbik támogatásával lett polgármester, és az elmúlt öt évben bizony azóta Siófok csak leépült, de a teljes ellenzéki összefogásnak köszönhetően újra ez a teljesen tehetségtelen jelölt lett a polgármester. Egy hónap alatt sikerült is egy új adót bejelentenie: PANORÁMAADÓ. Azaz Siófokon, és a Siófokhoz tartozó települések (pl. Balatonszéplak-Alsó, Balatonszéplak-Felső), fizethetik az új ingatlanadót, mint a katonatiszt!

 

Jászberény
A jászberényi náci néven elhíresült Budai Lóránt, aki korábban Szálasit és Hitlert is éltette annyira szimpatikus volt a jászberényieknek, hogy rögtön meg is választották ezt a nácit polgármesternek! Első intézkedése, hogy január elsejétől egymilliárd Forintos megszorítócsomagot jelentett be. Érdekes, a Fideszes vezetés alatt semmilyen megszorításra nem volt szükség, most pedig hirtelen jönnek az adóemelések. Különös. 

Zugló

Alig másfél hónappal az önkormányzati választás után, máris adóemelésekről döntött az új testület Zuglóban. Jelentősen emelkedik a telekadó, az építményadó és az idegenforgalmi adó, sőt lesz garázsadó is Zuglóban

 

Na mit szóltok, röfik? Nagy a csend!

Mi ez a nagy csend? Tetszik a dolog? Vagy nem tetszik? Nagyon hallgattok most!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hivatalos: NGO-k segítették az ellenzék önkormányzati kampányát

Hóhelyzet! Fetrengve röhögtünk a Keménymagon! – Hír Tv – Videó