in

Megjött Sneider Tonyó is: vajon Cseh Katalin miért nem állt be Lembergben a külföldi harci különítményekbe, amikor ott járt?

Lehet menni

 

Vajon Cseh Katalin miért nem állt be Lembergben a külföldi harci különítményekbe, amikor ott járt?
„Se szeri se száma azoknak a baloldali politikusoknak, akik fegyvereket szállítanának Ukrajnának Kárpátalján keresztül.

Az imént Cseh Katalin interjúját hallgattam az alábbi linken, ahol igen zavarosan, és politikushoz képest érthetetlenül NATO kötelezettségre hivatkozva fejtegeti azt, hogy nekünk fegyvereket kellene küldenünk az oroszok ellen. Nincs ilyen NATO kötelezettség, sőt a NATO sem küld fegyverszállítmányt, hanem csak egyes – főleg biztonságos távolságban lévő – államok teszik ezt. A NATO kijelentette, hogy nem akar fegyveres konfliktusba keveredni Oroszországgal. Innentől kezdve ez nyílt megtévesztés és uszítás. Ilyenkor minden baloldali politikusnak csak azt a kérdést tenném fel, hogy miért nem megy személyesen harcolni Ukrajnába? Vajon Cseh Katalin miért nem állt be Lembergben a külföldi harci különítményekbe, amikor ott járt? Miért másokat akar belekeverni a háborúba? Javaslom, hogy ne csak beszéljen a háborúról, hanem húzzon zubbonyt, vegyen részt a gyorstalpaló kiképzésen, és már mehet is Kijevbe harcolni!”

– írja Sneider.

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Kocsis Máté kimondta a lényeget: a baloldal már csak nehezen nyerhet, de mi még veszíthetünk

      Üzent Tarlósnak – Kálmán Szolga szerint a csúnya Zorbán elzavarta a CEU-t Budapestől – Ezzel csak az a baj, hogy nem igaz!