in ,

Megint megszólalt a bolgár. Mi pedig válaszolunk!

Meddig még?

A pestisracok.hu vette a bátorságot, hogy meghallgatta ennek a bolgár gazembernek az újabb magyarellenes epömlését.

Az alábbi hazugságáradatot ontotta magától a bolgár:

 

  • az unióban már mindenki számára világos, Orbán a teljhatalmát felhasználva pusztítja a demokratikus értékeket;
  • Orbán Viktor politikája védhetetlen, ezt már ő is tudja;
  • Orbán gyáva módon távol maradt a vitától, mert az Európai Parlamentben már alig van szövetségese;
  • mindenki tudja, hogy a kormány propagandája az európai politikában szánalmas hazugság;
  • Orbánék a járvány alatt a szájkosártörvénnyel magyar embereket félemlítenek meg a véleményük miatt, önkormányzatokat véreztetnek ki, és még a családon belüli erőszak áldozatait is magukra hagyják;
  • a Fideszt azonnal ki kell zárni az Európai Néppártból, és végre el kell fogadni azokat a szabályokat, amelyek a korrupt, antidemokratikus kormányokat kizárják az uniós források felhasználásából.

Eddig ennek az agyhalottnak az ömlengése.

Most pedig jön a válaszunk:

  • Demokratikus értékek pusztítása: soroljon már fel egyet a bolgár, hogy milyen demokratikus érték pusztult el a járvány alatt! Köszi! Mi azt látjuk, hogy az EU-ban nincs demokrácia, nem engedik megszólalni egy Magyarországról szóló vitában a másik félt, a magyar kormányt.
  • Orbán Viktor távolmaradása: többször védte a hazánkat már Orbán Viktor Brüsszelben, mindig megszólalt a libsik gyűrűjében, akár lehet emlékezni a Sargentini vitára. A kormányfő nem gyávaságból nem volt jelen, hanem azért, mert jelenleg 0-24 -ben a vírus elleni küzdelemmel van elfoglalva, ezért küldte el igazságügyminiszterét Brüsszelbe, aki azért nem tudott beszélni, mert az EU antidemokratikusan nem engedte! Szóval inkább az Ön brüsszeli barátai a gyávák!
  • Szájkosártörvény: ilyen nincs, hogy szájkosártörvény! Ki lett megfélemlítve a véleménye miatt? Senki! Aki rémhírekkel, és aljas lázító hazugságokkal, uszításokkal akadályozza a járvány elleni védekezést, azt még szép, hogy elkapja a Rendőrség! Több ilyen hálózatot elfogott már a Rendőrség. Az önkormányzati kivéreztetést már megbeszéltük, nincs semmi kivéreztetve, hatalmas többlettel adták át a Fideszesek az önkormányzatokat ott, ahol veszítettek. Az összes elvonás országosan 55 milliárd, ami egy adónak a bevételének az elvonása összesen.
  • Ön nem tagja az Európai Néppártnak, ezért legyen szíves befogni a pofáját! Nem Ön fogja megmondani, hogy kit zárnak ki, vagy kit nem! Kicsoda maga, milyen alapon veszi a bátorságot erre? És még valami, maga bolgár: a maga szemkilövető, hazaáruló férje volt az, aki 2006-ban lábban tiporta a demokráciát! Nézzen tükörbe végre, mossa le a pofájáról azt a sok sminket, és akkor végre meglátja a valóságot.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Ezt azoknak, akik szerint a vírus nem is létezik – A betegség több létfontosságú szerv leállását is okozhatja

Kérdezzük meg Magyar Györgyöt, miért nem segédkezik a Pesti úti idősotthonnál?