in , ,

Megint jönnek, sivalkodnak – A Human Rights Watch egy Soros-szervezet, Soros pénzéből támadja Magyarországot és a Fideszt

A szervezet egy blogbejegyzésben támadta hazánkat.

Human Rights Watch egy Soros szervezet, amely Soros pénzből támadja Magyarországot és a Fideszt, mert nem tudják elfogadni a választási vereséget – írja közleményében a Fidesz. A szervezet egy blogbejegyzésben támadta hazánkat. Azt írták, itt az ideje, hogy a kormányzó német CDU-CSU pártszövetség sarkára álljon, és végre kizárja a Fideszt.

A Human Rights Watch üzenetét az egész ballib sajtó felkapta. A sajtóhírekben a 444.hu, illetve annak nyomán a Népszava arról számolt be, hogy kampányt indít a Human Rights Watch jogvédő szervezet Németországban, hogy ne tűrje meg tovább a Fideszt az Európai Néppártban a kormányzó CDU-CSU pártszövetség.

Persze ekézik a kormányt is. A HRW jelentéséből idézik, hogy  a kormány több olyan jogszabályt elfogadott az elmúlt években, amelyek csökkentik a magyarok szabadságérzetét.

A Fidesz közleményben reagált a vádakra. Emlékeztetnek, hogy a HRW egy bevándorláspárti szervezet. Elsők között tiltakozott a migrációt korlátozó Stop Soros törvénycsomag ellen is, amelyet most újra tárgyalni fog a parlament, mert a Fidesz nem fogja hagyni, hogy bevándorlóországot csináljanak Magyarországból.

Minden eszközzel küzdeni fogunk a Soros-terv, a brüsszeli bevándorláspárti politika és a kvóta ellen, ezt ők is tudják, ezért indítottak támadást ellenünk – fogalmaz a legnagyobb kormánypárt közleménye.

Vezető kép: Human Rights Watch

(Pestisracok.hu)

Az EU politikai elitje kudarcot vallott, és nem képes megoldani a sorskérdéseket

Román agyhalál – Bukarest szerint a románsággal szembeni tiszteletlenség a székelyföldi autonómiatörekvés