in ,

Megint igaza volt Orbán Viktornak: ömlik a gyűlölet az ellenzékből

Újra igaza volt a miniszterelnöknek

Azt mondta a miniszterelnök a tusványosi beszédében, hogy a liberálisok vita helyett öntik az epét. És tényleg: az előadás után szinte egyből bekövetkezett újra az ellenzéki fröcsögés.

Nincs mit mondani, a miniszterelnök megint jól látta. Úgy fogalmazott Tusványoson, hogy

Elviselhetetlen a liberálisok számára, ha valaki ellenvéleményt fogalmaz meg. Ez akkor is látszik, amikor beszélnek az Európai Parlamentben, akkor nem vitatkoznak, hanem egy epeömlés zúdul ránk.

És tényleg.

Megszülettek a reakciók a miniszterelnök beszédére és igazolódik minden, amit Orbán Viktor mondott.

A liberális vélemények összefoglalását a Jobbikkal kell kezdeni. Ilyen ez a világ, a szélsőjobból szélsőbal lett.

Orbán Viktor szó szerint a nemzet mészárosa lett, akit csak a saját hatalmi tébolya érdekel, és ennek oltárán kész feláldozni Magyarországot is

– mondta a tésztás Jakab Péter, aki valami furcsa félreértés folytán a párt parlamenti frakcióvezetője lehet. Biztos ő gyűlöl a legjobban.

A liberálisok (miért is többesszám, amikor lényegében csak Fodor Gábor alkotja a formációt?) sem maradtak el a Jobbiktól – tudjuk a tusványosi szlogenhez igazodtak: egy a tábor.

Az igazi veszély Magyarországot belülről és nem kívülről fenyegeti. És ezt a veszélyt Orbán Viktor és politikája hozta ránk!

Ilyen ez. Ha valaki nem az ő kottájukból játszik, az minimum egy országpusztító lator. A régi nótát fújja Ujhelyi István is, aki ugye maga az MSZP az Európa Parlamentben, lévén csak ő jutott el az EP-be a posztkommunisták közül.

Orbán Viktor világos harcot hirdetett az MSZP által képviselt szociális Európával szemben, vállaltan semmibe véve ezzel a dolgozó magyar emberek hétköznapi problémáit és személyes fizikai, valamint anyagi biztonságát

Részben stimmel. A fene sem akar társulni azzal, amit az MSZP képvisel. A példa is mutatja, hogy abból csak bukás lehet, úgy országosan, mint egyszemélyben. Ujhelyi persze hozta a formáját, semmit nem mondott, csak fröcsögött egy sort. Ahelyett, hogy fröccsözött volna, haladó MSZP-s szokások szerint.

A szocik haverjai/elvtársai, a szemmel láthatatlan Párbeszéd kommunikációs emberei is reagáltak. Ahogy várható volt: gyűlölettel, epéből.

A magyar miniszterelnöknek egyetlen megveszekedett szava sem volt például a mindannyiunkat fenyegető legnagyobb veszélyről, arról, amiről az egész világ beszél már: a klímaváltozásról. Pedig a klímaváltozás, a hőhullámok, a légszennyezettség már emberéleteket követel Magyarországon, Budapesten is.

A Párbeszéddel beszélni nem lehet. Ez is egy retorikai fogás: nem lehet arról beszélni, amiről szeretnél, csak arról, amiről ők akarnak.

És akkor a végére jöjjön Gyurcsány Pártja, a DK. Végül, de utolsó sorban.

Orbán Viktor miniszterelnök vagy hazudik, vagy nem érti a világot, amikor azt állítja, hogy az vagy keresztény, vagy liberális

– mondta Gréczy Zsolt a párt frakciószóvivője. Erről van szó: aki nem ért egyet a liberálbolsevik hangosokkal, az hazudik. Világos? Erről beszélt Orbán Viktor. Igaza lett.

 

(forrás: Kecskés István, ezatuti.blogstar.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bréking! Hosszú Katinka zsinórban negyedszer világbajnok 400 vegyesen

Szakértő: nemzetegységesítő beszédet mondott a miniszterelnök