in ,

Megalázó: a budapesti Rod Stewart-koncerten is csúnyán kifütyülték Zelenszkijt (VIDEÓ)

Stewart kék-sárgába öltözött, miközben a kivetítőn Zelenszkij volt látható – ez nem tetszett a közönségnek.

Rod Stewart a legnagyobb slágerét Ukrajnának és Zelenszkijnek ajánlotta az MVM Dome-ban tartott szombati esti koncertjén, amit a magyar közönség nagy része pfujolással és kifütyüléssel fogadott. 

Stewart kék-sárgába öltözött, ukrán katonák, elpusztított ukrajnai városok képét mutogatta a koncert alatt, a kivetítőn pedig Zelenszkij volt látható.

Mint megírtuk, néhány nappal ezelőtt a német közönség is hasonlóan reagált az ukrán propagandára.

Az esetről a Telex tudósítója egy videót is megosztott:

 

 

 

(Mandi)

 

 


 

 

 

 

Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

 

 

 

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

 

Agyhalál: a Telex szerint a Telex a leghitelesebb hírportál

Ambrus-Jobbágyi Zsófia: Magyar Péter kártyavára szépen lassan kezd omladozni