in , ,

Még mindig van olyan hülye itthon és külföldön is, aki szerint a vírus nem létezik – Itt a válaszunk

Nagy az Isten állatkertje

Különböző jobboldali Facebook csoportokban is terjesztik olyan hülye németek, hülye amerikaiak, és hülye hazaiak agymenéseit, akik szerint a koronavírus nem létezik, kitaláció az egész, a kormányok találták ki, stb.

Az amerikai (szerintünk bolond) David Icke szó szerint kimondta, hogy a vírus nem létezik, követőik pedig áhítattal isszák gondolatait.
Ne feledjük, hogy szintén David Icke volt az, aki évek óta azt állítja, hogy a Háttérhatalmat (ennek létezését nem vonjuk kétségbe) gyíkemberek (!) irányítják, akik már 200 ezer éve (!) a Földön élnek, és egy messzi csillagvárosból (!) érkeztek hozzánk. Ennyit David Ickeról.

Aztán itt vannak a hazai hülyék, pl. dr. Gődény. Aki nem orvos, csupán gyógyszerész, amúgy inkább testépítő. Nos, ő is próbálta ezt az Icke féle vonalat meglovagolni. Sikertelenül, a jobboldali média konkrétan szétkapta (mindenszo.hu, Hír Tv, vadhajtasok.hu) Gődény baromságait.

Most megjelentek német megmondó emberek is, akik szintén kamunak tartják a koronavírust, nem létezik, és a szokásos David Icke féle ősbaromságokkal butítják a németeket, és persze a magyarokat is. Azért mert valami megjelenik a médiában, még nem kell tátott szájjal beszopni minden baromságot, mert meghökkentőt minden idióta tud mondani (lásd David Icke és a gyíkemberek), attól még nem lesz igaz.

Határozott véleményünk, hogy a David Icke félék, akik a Háttérhatalom térnyeréséről, uralkodásáról értekeznek, éppen, hogy ennek a társaságnak dolgoznak, ezért állítanak ilyen gyíkemberes baromságokat, hogy utána az egész háttérhatalmi témára legyintsünk (gyíkemberek, hát persze!). Mondhatnánk, profi.

De térjünk vissza a koronavírusra.

 

 

Cáfolhatatlan tények, hogy sajnos a koronavírus (Covid-19 Sars2 vírus) létezik

 

Pécsi kutatók feltérképezték a vírus genomját

Sikerült meghatározni a koronavírus teljes genetikai kódját, ami fontos a további hazai és nemzetközi kutatások elősegítésére – közölte a Pécsi Tudományegyetem.
A PTE Szentágothai János Kutatóközpontjának Jakab Ferenc vezette virológiai és a Gyenesei Attila vezette bioinformatikai kutatócsoportjának együttműködésében megvalósult munka során közvetlenül egy magyar fertőzött beteg garatváladékának mintáját dolgozták fel nemzetközi protokoll alapján, majd határozták meg a vírus genetikai kódját – olvasható PTE közleményében, amelyet a hvg.hu is közzétett. A teljes munkafolyamatot Kemenesi Gábor irányításával Urbán Péter, Tóth Gábor Endre és Herczeg Róbert végezték el.

Nagyon nehéz lenne egy nem létező vírusnak kimutatni a genetikai kódját, igaz?

 

Pesti úti idősotthon

Bizonyára mindenki ismeri a Pesti úti idősotthon tragikus történetét. A vírus bejutott, és azóta arat a halál az intézményben: több száz fertőzött, és több mint 40 (!) halott. Eddig nem haltak meg tömegével a Pesti úti idősotthonban a gondozottak, de egyik hónapról a másikra vajon most mitől hunytak el ennyien? Mondjuk a koronavírustól.

 

 

Olaszország

Mindenki látta Észak-Olaszországi helyzetet, aligha lehet erre azt mondani, hogy pusztán egy kis influenza történt. Az olasz egészségügy konkrétan összeomlott, nem bírtak a koronavírusos betegek tömegeivel.

Az olasz adatok a jelenlegi állapot szerint:

  • 229 ezer fertőzött
  • 32 ezer (!) halott.

BBC World Service - Newsday, Italian army takes coffins as virus ...

 

 

 

Svédország

Magyarországhoz hasonlóan Svédországban is 10 millióan laknak. Ők a demokrácia csúcsa állítólag, az emberi jogok netovábbja, a gazdag mintaállam, stb. Jelenleg már inkább csak egy migránstanya az ország, tele no-go zónákkal, de most nem ez a téma. A svédek kitalálták, hogy majd a nyájimmunitás megoldja a problémát, és semmi komoly szankciót nem hoztak a járvány megállításának érdekében.

Ennek meg is lett az “eredménye”.

  • 33 ezer fertőzött
  • 4 ezer (!) halott

Svédországban egyébként 27 éve nem haltak meg ennyien, utoljára 1993 decemberében, az akkori influenzajárványban mértek ennyi halottat.

Itt van néhány Google találat a témában:

https://www.google.com/search?ei=4oTLXr39O4Kg1fAP6tamsAo&q=sv%C3%A9d+hal%C3%A1loz%C3%A1si+ar%C3%A1ny+koronav%C3%ADrus&oq=sv%C3%A9d+hal%C3%A1loz%C3%A1si+ar%C3%A1ny+koronav%C3%ADrus&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzIICCEQFhAdEB46BQgAEM0CUIj4AViSgQJgwYICaABwAHgAgAGfAYgB6gySAQQwLjEzmAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpeg&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwi99sGjz87pAhUCUBUIHWqrCaYQ4dUDCAw&uact=5

 

 

USA

Az USA-ban konkrétan tombol a járvány. New York volt a legnagyobb gócpont, ahol az egészségügyi rendszer szintén összeomlott.

  • 1.6 millió (!) fertőzött
  • 97 ezer (!) halott

 

 

Franciaország

Franciaországban sem túl rózsás a helyzet. A május 17-i adatok szerint 28 ezer koronavírusos halott van az országban.
Az előző évihez képest pedig duplájára emelkedett az országos összhalálozási arány. Nehezen lehetne azt mondani erre is, hogy a koronavírus nem létezik.

 

Brazília

A Világ jelenlegi legnagyobb gócpontja Brazília. A helyzet náluk országszerte tragikus. Még az őslakosok is elmentek a kormányhoz tüntetni, mert nincs kórházuk, és sorra halnak meg a benszülöttek. Most arra kérik a kormányt, hogy építsenek nekik kórházakat. Ilyenkor persze kell a kórház, de amikor nincs baj, akkor “hagyják békén az őslakosokat”. Szóval amikor már a bennszülöttek is segítségért kiáltanak, akkor tényleg nagy baj lehet.

  • 22 ezer halott
  • 363 ezer fertőzött

 

 

 

Aki ezek után azt mondja, hogy a vírus nem létezik, amikor a karanténban (!) csücsülő senkiházi, magát orvosnak, virológusnak hazudó megmondóember osztja az észt a közösségi oldalakon, hogy ez “kamu”, kitaláció, az menjen az anyja keservébe!

 

Nagyon kérjük honfitársainkat, hogy minden hírt kezeljenek kétséggel! Akár minket is! Minden hírnek járjanak utána, ellenőrizzék, azért, mert valaki továbbít valamit, vagy mond valami hatalmasat egy önjelölt hamis próféta, attól az még nem lesz igaz. Ne csak híreket olvassunk, hanem közben gondolkozzunk, és vegyünk elő a logikánkat is! Tanácsunk vonatkozik mindenkire, baloldalira, jobboldalira, meg azokra is, akik nem politizálnak!

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg másokkal is!

Egyre nagyobb a budapesti káosz – Több autós szervezet is tiltakozik a kerékpársávok miatt – Videó

“Jobbikos törpejárás” – Orbán Viktor földbe döngölte a nyivákoló Jakab Pétert – Videó