in , ,

Még egyszer a Hadik filmről – Kár elrontani egy jó magyar filmet liberális színészekkel

Semmi szükség nem volt noárra

Már írtuk korábban is, most megismételjük: a Hadik filmet sajnos bojkottáljuk. Egyetlen személy miatt. Ez a személy noár. Noár vérlibsi, elfogadhatatlan provokatőr, egy provokátor, fizetett provokátor, erőszakra buzdít és anarchiát szít Magyarországon, hazug vádak alapján. 

 

Tehát az illető általunk nem elfogadható személy. Színészként meg pocsék. Nézzenek meg akárhány magyar filmet, amiben liberális színészek játszanak: mind szar. Ezért nem szeretjük a magyar filmek többségét, mert ócskák, nézhetetlenek, primitívek. És ezért várjuk Philip Petőfi filmjét: ott nincsenek ócska liberális színészek. Szerencsére. El is megyünk a moziba.

A Hadik c. film jónak indult, sokba is került, de sajnos beletették, teljesen feleslegesen beletették ezt a noár nevű ripacsot, a provokátort. Így a filmet (félünk), hogy soha nem fogjuk megnézni.

Kár érte.

A nemzeti kormány meg jó lenne ha elgondolkodna ezen: 3 milliós nézőközönség vagyunk, nem érdemes minket elveszíteni a mozikban egy ilyen noár miatt…

 

 

mindenszo.hu

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Üzenet Perintfalvinak: ne vedd a szádra Veres András püspök nevét! El a kezekkel Veres András püspöktől!

Ez sem magyar, hanem hungarofób – A disznószemű megint a magyarokat szidja: „…mi magyarok egy erkölcstelen, züllött, tolvaj banda vagyunk”