in ,

Medveczky Ádám, Kossuth-díjas karmester: Ami jó a magyar keresztényeknek, az jó a hazának

Meghatározó történelmi események, háborúk, rendszerváltások és forradalmak világszinten zajló társadalmi átszerveződést eredményeznek.

Meghatározó történelmi események, háborúk, rendszerváltások és forradalmak világszinten zajló társadalmi átszerveződést eredményeznek. Ezek megfigyelésével és feldolgozásával nemcsak politológusok, szociológusok, hanem művészek is foglalkoznak. Művészbarátaink a Soros-tervvel és a migrációval kapcsolatban fejtették ki álláspontjukat.

Szembe kell fordulni azzal a tervvel, amely bevándorlóországokká akarja alakítani a visegrádi államokat, így hazánkat is. Ideológiánk nem a szabadelvűség, hanem a szuverenitás és a keresztény társadalmi tanítás. Szellemi öngyilkosságot követnénk el, ha hagynánk, hogy a nyugat-európai eszmerendszer győzedelmeskedjen.

Látjuk, hogy Nyugaton az illegális migránsok emberi jogai előnyt élveznek az európai polgárok akaratával szemben, akik nem akarják őket illegális bevándorlókként beengedni. Ma a bevándorlóországok jelentik a legnagyobb veszélyt az európai értékekre, hiszen veszélybe kerül a vallásszabadság, a nemek közti egyenjogúság, és bizony-bizony a rasszizmus elleni küzdelem is, mivel a Nyugat-Európába beáramolókról annyi biztosan tudható, hogy nem tekintenek szövetségesként az Ószövetség népére – ahogyan a keresztényekre sem.

Egyetértek a kormánnyal, ami magyar Magyarországot és európai Európát akar, de ez csak úgy lehetséges, ha azt is vállaljuk, hogy mi keresztény Magyarországot akarunk egy keresztény Európában, mert csakis ennek van jövője. Szerintem egy népvándorláskor a bajba jutott országokat ott kell megsegíteni, ahol a gond van, és nem áttelepíteni őket ide, mert azzal a bajt vesszük a saját nyakunkba is.

Vallom, hogy emberi méltóság, egészséges családok, erős nemzeti és szilárd hitbéli kötelékek nélkül nem állhat fenn Magyarország. S ami jó a magyar keresztényeknek, az jó Magyarországnak is. Áldott karácsonyi ünnepeket, és boldog új esztendőt kívánok a Magyar Fórum olvasóinak, szerkesztőinek, munkatársainak, és köszönöm áldozatos munkájukat!
(magyarforum.hu)

A nap közveszélyes idiótája: Békesi László

A libsik sírva fakadnak: Egy friss kutatás szerint nyár óta 700 ezerrel nőtt a kormánypárt szavazóinak száma