in , , ,

Mára primitív verekedéssé züllött az Oscar

A gépezet elakadt

A mindent és minden országot bedaráló „kulturális” nyugati propaganda gépezetébe egy percre homokszem akadt. Az Oscar primitív, verekedős szintre süllyedt.

 

Eddig is mélyrepülésben volt az Oscar-díj átadás, meg az egész show. Unalmas, vacak filmek, és csak a propaganda, semmi más. Régen, gyerekkorunkban még mi is néztük, követtük az Oscart, ma már a legkevésbé sem érdekel minket, hogy melyik vackot díjazzák, vagy sem.

Szánalmas, hogy ma már itt tart ez az egykor szebb napokat is látott gála:

 

 

Szánalmas, hogy a szavak emberei már nem szavakkal replikáznak mondjuk egy sértésre, hanem felmegy a színpadra, és pofánvágja  a másikat, ha nem tetszik valami. Itt tart Amerika. Hol tartana egyébként? Európában háborúzik, a mozivásznon meg mossa a világ agyát.

Ripacsok, és pojácák ugatnak bele a magyar választásokba is: emlékezzünk Mark Rufallo (Marvel, Hulk) 2019-es üzenetére, hogy Karácsony Gergely szerinte a szabadság maga, és rá szavazzanak, üzente…. aztán a Free SZFE kapcsán is megszólalt a Hálózat. Az egész filmipar a hálózat része: már animációs filmeken megy a propagandájuk, a gyermekek tönkretétele. Itt tart a nyugat, és így terjeszti el a propagandát az a szűk kör, aki uralja ezt az egészet, kiirtva minden nemzeti gondolatot a világ országaiban: van, ahol nagyobb sikerrel, míg máshol még tart az ellenállás.

 

Ebben a pofonban benne van a teljes nyugat züllése, és abban is, hogy utána Will Smith a szünetben pityereg, mint egy kislány.

Az egész úgy ahogy van, szánalmas.

Mára ennyi maradt meg mindenkinek az idei Oscarból: egy pofon, egy valódi pofon. Ez kevés.

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

 

Agyhalál: gyilkossággal vádolta Orbán Viktort, majd a szeretetről beszélt Márki-Zay Péter

Orbán Viktor: április 3-án mindenkinek ott kell lenni!