in ,

Már magyarázkodnak a Liu tesók – De minket nem érdekel, az árulás az árulás – Innen már nincs visszaút

Hatalmas kockázatot vállaltak Liu testvérek

„Szó sincs arról, hogy több pénzért, vagy Kínáért hozták volna meg döntésüket” – nyilatkozta az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Hunyady Emese.

Ahogy arról beszámoltunk, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor sem indulhat el a hétvégi, szöuli rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokságon. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Hunyady Emese szerint az országváltással óriási rizikót vállaltak a fivérek, amit kizárólag az edzőjük miatt tettek – olvasható az Origo cikkében.

A portálon azt írják: a decemberben kínai állampolgárságot szerző olimpiai bajnok testvérpár fiatalabbik tagja, Liu Shaoang azért nem indulhat Dél-Koreában, mert a tavalyi vb óta még nem telt el a szabályok szerint szükséges egyéves kihagyás, míg Liu Shaolin Sándort adminisztrációs problémák miatt nem nevezte a kínai szövetség.

Az osztrák színekben 1994-ben olimpiai bajnoki címet szerző gyorskorcsolyázó, Hunyady Emese szerint ez a kényszerű vb-kihagyás is azt mutatja, hogy milyen fájdalmas következményekkel jár Liuék országváltása, ami mellett edzőjük, Csang Csing Lina miatt döntöttek.

„Jól ismerem őket, az egész családjukat, szó sincs arról, hogy több pénzért, vagy Kínáért hozták volna meg döntésüket. Egyetlen céljuk volt, edzőjüket akarták követni. Ha ő Kínába igazolt, akkor ők is ott, vele akartak sportolni” – nyilatkozta Hunyady a Ripostnak, majd arról beszét, hogy szerinte a kínai válogatottba való bekerülés is nehéz lesz, ha ott akarnak lenni a 2026-os olimpián.

„De az nem úgy van, hogy őket ott vörös szőnyeggel várják, s azonnal helyük lesz a csapatban. Be kell verekedniük magukat. Nem az a téma, hogy hány olimpiai aranyat nyernek, hanem, hogy ott lehetnek-e a versenyeken. De ők vállalták ezt a döntést, mint mondtam, az edzőjükért” – véli Hunyady Emese.

 

(Mandi)

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

A Mandineres Kacsoh Dániel szerint a nyugat része vagyunk! Ezzel tisztelettel vitatkoznánk! A nyugat el akar pusztítani minket létezésünktől fogva

Cseh újságíró kesereg: nagy kár, hogy a prágai kormány nem úgy beszél és nem úgy cselekszik, mint Orbán Viktor