in ,

Már magyarázkodik a lator – Jámbor: nem fogok lemondani, mert semmit nem követtem el, ahogyan a Szikra sem

Tovább folytatódik a hazug lejárató kampány!

„De nem érik el a céljukat, akárhogy próbálkoznak! Továbbra is Magyarországot, a magyar népet fogom szolgálni, és építeni az igazságos társadalmat a számomra elérhető eszközökkel, akárhogy is fáj ez a Fidesznek. Akkor is meg fogom kérdezni, hogy mit intézett Schadl György Rogán Antalnak, ha emiatt a teljes propagandagépezetet és a titkosszolgálatokat is rám küldik!

Nem fogok lemondani, mert semmit nem követtem el, ahogyan a Szikra sem. Az a vád pedig, amit D.K. ellen megfogalmaztak, minimum gyenge lábakon áll az eddigi információink alapján.

Továbbra is azt mondjuk, az erőszak minden formáját elítéljük, kövessék el azt nácik, antifák, külföldi vagy magyar embertársaink. Az erőszak megengedhetetlen! A bűncselekmények áldozatainak mielőbbi felépülést kívánunk, a tetteseknek pedig azt, hogy kapják meg a tettük súlya szerint járó büntetést!

Az erőszaknak azonban más formái is vannak! Bizonyos szélsőjobboldali portálok napok óta hergelnek ellenünk. Elítéljük a hajtóvadászatot, az online támadásokat, a verbális agressziót is, amely politikai közösségünk tagjait érte az elmúlt napokban. Ezen támadások alapját a propagandamédia álhírei adják, amelyekért jogi elégtételt fogunk venni!”

 

(mandiner.hu)

Petíció a belügyminiszternek: nyilvánítsák Magyarországon terrorszervezetté az Antifát!

Kamu Geri a taxizást is tönkretette Budapesten – Megfizethetetlen lesz! Márciustól luxuscikk lesz a taxi: újabb áremelést jelentett be a főváros