in ,

Már az agrárminiszter is ki van akadva a főpolgármesterre! Agrárminiszter: Karácsony Gergely ne terjesszen álhíreket a budapesti nagybani piacról!

Nagy István szerint a budapestiek ellátása a korlátozások ideje alatt is biztosított.

Karácsony Gergely főpolgármester állításával szemben semmi sem veszélyezteti a budapesti nagybani piac működését – közölte az agrárminiszter szombaton, a Facebookon közzétett bejegyzésében.

Nagy István emlékeztetett, Karácsony Gergely levelet írt Pintér Sándor belügyminiszternek, amelyben azt állította, hogy a kormány a kijárási korlátozással ellehetetleníti a budapesti nagybani piac munkáját, és így a fővárosiak zöldség- és gyümölcsellátását. „Nos, ez egészen egyszerűen nem igaz, ezért megkérem főpolgármester urat, hogy ne terjesszen álhíreket!” – fogalmazott a miniszter.    Kiemelte, a nagybani piac rendben működik, hiszen a kijárási korlátozásról szóló rendelet is kivételként nevezi meg a munkavégzést, valamint a munkába, illetve a hazautazást.

„Mindenkit szeretnék megnyugtatni, hogy a budapestiek ellátása a korlátozások ideje alatt is biztosított” – hangsúlyozta Nagy István.

(MTI)

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ez a két kép mindent elárul Fegyőr hitelességéről

Már megint a magyarok! Magyar fejlesztésű találmány segíthet megoldani az orvosok túlterheltségét a koronavírus alatt