in , ,

Már alig várjuk, hogy Dzsordzs Klúni és Amerika kapitány is aggódjon a Klubrádióért!

Hamarosan jönnek a Marvel hősök, és Párhuzamos György barátai is, pl. Dzsordzs Klúni! Ugyanis helyzet van! És ha helyzet van, akkor meg kell szólalni a nagyságos Ámerikában is. 

 

Tény, hogy a középen álló szavazónak, a fiataloknak, a nem politizálóknak rendkívül szimpatikus, ha egy szuperhős belepofázik Amerikából a magyar belügyekbe, de mi inkább szánalmasnak és nevetségesnek tartjuk. Jó lenne, ha a fiatalok is észrevennék, hogy egy rohadt ciki és baromi szánalmas.

Mert mi köze van Hulknak (Mark Ruffalo) Budapesthez vagy Karácsony Gergelyhez? Semmi! Mégis Kamu Gerit támogatta 2019 októberében. Egy nemzetközi hálózat az egész, tudjuk kikről van szó, a szájukba adják az amerikai színészeknek a baromságokat és ők bemondják a kamerába. Ugyanígy nyilatkozik Dzsordzs Klúni is Orbán Viktorról. Klúninak fingja sincs Magyarországról, a magyar belpolitikáról de mivel Párhuzamos György kedvenc jóbarátja, hát neki is kötelezően meg kell szólalni a magyar politikát illetően.

Na, most pedig mindenki készüljön fel arra, hogy a Klubrádió kapcsán a nagy nemzetközi hálózat ismét hallatni fogja a hangját. Már az EU nyugati fele ugatásba kezdett, sőt, még a Biden adminisztráció is megszólalt. Biztosak vagyunk benne, hogy Bolgár urat Biden szinte naponta hallgatta, mert ő ugye magyarul is tud. Hát persze.

Aztán vannak ám még ilyen hülyék, pl. Chris Evans, aki történetesen Amerika kapitányt játssza a Marvel univerzumban, ő is nagyon jól képzett a magyar belpolitikával kapcsolatosan, Sőt, Gandalf is tudja, hogyan kell Free SZFE-t kiabálni az éterbe. Ezek mindenhez értenek. Mindenhez is.

Mi ezt egyszerűen nevetségesnek tartjuk. Szánalmasnak.

Mindenki sepregessen a saját háza táján. Amerikában van mit sepregetni, kedves Amerika kapitány!

Szedjétek már össze magatokat! És szakadjatok le Magyarországról!

Képtalálatok a következőre: amerika kapitány

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Vakcinabotrány – Ursula még mindig nem mond le, csak magyarázkodik

Szaniszló telesz*rta a gyalázkodó plakátjaival a XVIII. kerületet – Eközben a hókotrók sehol!