in ,

Makovecz katedrális – A teljes jobboldal szembe megy Erdő Péterrel

Kicsoda Erdő Péter

Kicsoda Erő Péter valójában? Miért állítja, hogy nem kell katedrális Budapestre?

 

Ki adott vajon neki arra utasítást, hogy ez legyen a véleménye? Egy nagyszerű, összmagyar ügyről van szó és aki ennek keresztbe akar tenni, az maga a magyar katolikus egyház feje!

Hogy is van ez?

 

A csodálatos Makovecz katedrális tervét leginkább a Hír Tv, Credo műsorából ismerhette meg a közvélemény. Az adás után felgyorsultak az események! Egyre többet és egyre többen beszélnek róla! Köszönjük Földi-Kovács Andreának, hogy bekerült a közbeszédbe a katedrális terve!

 

Melocco Miklós szobrász is megépítené a katedrálist:

 

Melocco Miklós: én megépíteném Makovecz templomát

 

Egyre többen megszólalnak a jobboldalon a témában és a jobboldali média is beállt az ügy mögé.

Erre jön Erdő Péter, aki megszólal, hogy az ő engedélye nélkül nem épülhet templom és szerinte nincs szükség újabb katedrálisra Budapesten.

Miért is nincs? Miért is mondja ezt Erdő Péter? Ki ő? Ki adott neki arra utasítást, hogy ezt mondja? Nemzetközi szinten kapott parancsot? Ha igen, kitől? Miért megy szembe a Magyar Katolikus Egyház a Makovecz katedrális tervével? Miért kellett évekkel ezelőtt levenni a médiából Veres András püspököt? Tán csak nem azért, mert végre megszólaltak az egyházi vezetők is közéleti kérdésekben? Miért nem szólal meg soha Erdő Péter akkor, amikor Magyarországon folyamatosan gyalázzák a keresztényeket és a kereszténységet? Miért nincs soha semmihez egyetlen szava sem? Ki ez az ember? Kinek az érdekeit képviseli?

Magyarként, keresztényként, katolikusként jogunk van ezeket a kérdéseket feltennünk. 

Mi csak kérdezünk, de válaszokat egyelőre nem kapunk.

 

Végezetül még egy kérdés: Veres András püspök médiából kitiltásával szemben az egyház miért engedte Beer Miklóst kampányolni éveken át a balliberális, keresztényellenes, ateista oldal mellett?

 

mindenszo.hu

 

Kövess minket a Telegramon is! Csatlakozz hozzánk! Elindultunk!
https://t.me/s/mindenszo

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Melocco Miklós: én megépíteném Makovecz templomát

Agyhalál – Ötödik Naszály Márta a város irányítása helyett Bayer Zsoltot perli