in ,

Majd az index.hu eldönti mikor mi a rasszizmus! A portál megtámadta Hoppál Pétert! Nem kellett volna

Megint a kettős mérce

Megint ordít a kettős mérce.

Egy USA mém miatt sivalkodik a balliberális oldal. Az index.hu is írt róla:

Azért vannak kiakadva index.hu -nál, mert Hoppál Péter megosztott egy Martin Looter King mémet, ami egyébként konkrétan az igazságot ábrázolja, hiszen George Flyod nevében fél Amerikát kifosztották a feketék. Másik kérdés, hogy mennyire következetes Hoppál Péter, hogy ilyesmiket osztogat a Facebook oldalán. Ő egy politikus, és számolhatna már végre azzal, hogy ő egy politikai közösségért is felel. Ezt néha sajnos elfelejti.

 

Na de térjünk vissza az index.hu -ra.

Nézzük, néhány nappal ezelőtt miféle virtigli antiszemita cikkel jelentkezett az index.hu:

 


Igen, jól látják! Ez az index.hu-n jelent meg. Június 18-án, és senki sem sivalkodott. Az Index lazán kiengendte a cikket ezzel a címmel.

Most pedig ki vannak akadva Hoppál Péter miatt.

Összegezzünk: az index.hu egyértelmű antiszemitizmusa oké, Hoppál Péter sokkal ártalmatlanabb megosztott mémje pedig tömény rasszizmus. Szerintünk ez pedig egy orbitális kettős mérce.

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Tarlós szerint Facebookozásból nem lehet megélni öt éven át! Lehet, de Facebook nélkül meg el lehet veszíteni egy választást!

Megérte Kamu Gerire szavazni! Tovább bünteti az autósokat a képen látható ember. Újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten