in ,

Majd az index.hu eldönti mikor mi a rasszizmus! A portál megtámadta Hoppál Pétert! Nem kellett volna

Megint a kettős mérce

Megint ordít a kettős mérce.

Egy USA mém miatt sivalkodik a balliberális oldal. Az index.hu is írt róla:

Azért vannak kiakadva index.hu -nál, mert Hoppál Péter megosztott egy Martin Looter King mémet, ami egyébként konkrétan az igazságot ábrázolja, hiszen George Flyod nevében fél Amerikát kifosztották a feketék. Másik kérdés, hogy mennyire következetes Hoppál Péter, hogy ilyesmiket osztogat a Facebook oldalán. Ő egy politikus, és számolhatna már végre azzal, hogy ő egy politikai közösségért is felel. Ezt néha sajnos elfelejti.

 

Na de térjünk vissza az index.hu -ra.

Nézzük, néhány nappal ezelőtt miféle virtigli antiszemita cikkel jelentkezett az index.hu:

 


Igen, jól látják! Ez az index.hu-n jelent meg. Június 18-án, és senki sem sivalkodott. Az Index lazán kiengendte a cikket ezzel a címmel.

Most pedig ki vannak akadva Hoppál Péter miatt.

Összegezzünk: az index.hu egyértelmű antiszemitizmusa oké, Hoppál Péter sokkal ártalmatlanabb megosztott mémje pedig tömény rasszizmus. Szerintünk ez pedig egy orbitális kettős mérce.

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Tarlós szerint Facebookozásból nem lehet megélni öt éven át! Lehet, de Facebook nélkül meg el lehet veszíteni egy választást!

Megérte Kamu Gerire szavazni! Tovább bünteti az autósokat a képen látható ember. Újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten