in ,

Mai röhej: Soros szereti Magyarországot! – Sivalkodott egyet Soros a Népszavában

hát persze!

Mai röhej: Soros szereti Magyarországot!

Szívből örülök annak, hogy Soros György ismét megszólalt, ezúttal a Népszava hasábjain közzé téve látszólag nagyon is magyarbarát, lényegét tekintve azonban következetesen kormányellenes, magyarságellenes gondolatait.

Nem tudom, hogy sorait konkrétan ki vethette papírra, szóhasználata mindenesetre nagyon hasonlít a mindennapi közbeszédben az ellenzék által használt narratívák fordulataihoz.

Ismét fölfedezhettük retorikájának lényegét, eddigi megnyilatkozásaihoz hasonlóan most is éppen az ellenkezőjét állította annak, amit a Soros-terv végrehajtása a magyarok mindennapi életében jelent. Azét a Sororosék által váltig tagadott Soros-tervét, amelynek egy példányát az Echo tv-ben tegnap Orbán Viktor be is mutatta.

„A kormány azt szeretné elhitetni önökkel, hogy én a magyar nép ellensége vagyok. Semmi sem áll távolabb ettől a hamis állítástól.” – olvashattuk Soros írásában.

Röhej. A megállapítás kapcsán csak csodálkozva csóválhatjuk a fejünket, hiszen 2015 óta az amerikai üzletember mást sem tesz, mint a migránsáradatot zúdítja Európára. (Emlékszünk, még a határon nagy számban megtalált, a migránsok által eldobott útikalauzt is nyomtattak nekik a szervezetei, nehogy eltévedjenek a hosszú úton.) Levelében elismeri ugyan, hogy eredetileg egymillió migráns befogadását szorgalmazta, amit aztán Európára nézve évi háromszázezerben rögzített, mert ezt szerinte az öreg kontinens fel tudja szívni. S ezeket a migránsokat, akiknek – tegyük hozzá – legfeljebb egy-két százaléka menekült, legfrissebb írása szerint is önkéntesen kell befogadnia a tagállamoknak, nem kötelező jelleggel. „Meggyőződésem – ezt többször leírtam –, hogy a menekültek elhelyezése csak önkéntes alapon történhet.”

Ha ez így van, akkor miért kell Orbán Viktort az Európai Unió és a Soros-féle politika első számú kerékkötőjévé, ha tetszik ellenségévé tenni? Miért kell Magyarországot lépten nyomon vérpadra ültetni, legutóbb éppen tegnap Brüsszelben a LIBE Bizottság ülésén olyan témákban, melyek mindegyike érinti Soros György érdekeltségeit, s alapvetően valamennyi oda lyukad ki, hogy hazánkat a migránsellenes politikája feladására kényszerítse? Ha ez így van, akkor miért Jean-Claude Junckerrel parolázik az Európai Bizottság brüssszeli központjában, miért nem Orbán Viktorral, aki legalább úgy szereti a magyar népet, mint ahogy Soros György szeretné elhitetni magáról ugyanezt a magyarokkal?

Ha ugyanis Soros György komolyan mondaná, amit a migránsok befogadásának önkéntességéről állít, akkor már régen megszűnt volna a feszültség Soros és Magyarország között, hiszen teljesen okafogyott lehetett volna a napjainkban csak egyre erősödő szembenállás.

Sajnos azonban nem mondja komolyan. Ezt támasztja alá legpregnánsabban, hogy Soros György ebben a levelében is hazudik. Ugyanúgy, ahogy korábbi videómegszólalásaiban tette. Eposzi seregszemléjéből most sem hagyja ki véletlenül se, hogy leantiszemitázza a magyarokat, amikor a „száját nevetésre húzó zsidó, a bábmester”-ről beszél. Holott a magyarok az ellenséges tettei miatt félnek tőle, és senki nem foglalkozik a származásával. Heller Ágnes önös választási érdekből – igaz, csak a Jobbikkal kapcsolatban – már amúgy is kitörölte a főbenjáró bűnök közül a párt még napjainkban is fel-felbukkanó zsidóellenes megnyilvánulásait. Magyarázkodásai között Soros György továbbá újfent előhozza jócselekedeteit Magyarországgal kapcsolatban. „Az első filantróp alapítványomat 1984-ben Magyarországon hoztam létre, amikor az ország még szovjeturalom alatt állt.”

Mire ez a nagy törleszkedés, tessék mondani? Ha Ön annyira Magyarország barátja, jótevője, mint ahogy állandóan ismételgeti, akkor miért nem oldja fel a konfliktust. Miért nem áll ki ország és világ elé azzal a kinyilatkoztatással, hogy komolyan gondolja az önkéntes migrációt s igazat ad Orbán Viktornak, hogy a magyarok többszörös felhatalmazása alapján így jár el a népe nevében. Miért nem mondja ki, hogy téved az Európai Unió, amikor a legfondorlatosabb eszközökkel rá akarja kényszeríteni hazánkra a migránsok felső korlát nélküli, időtlen időkig tartó tömeges befogadását?

Azért kedves Soros György, mert – ahogy már fentebb írtam – arcátlanul hazudik! Folyamatosan hazudik a magyaroknak és lehülyézve sértegeti őket, amiért részt vesznek a nemzeti konzultációkon, sőt népszavazáson is 3,3 millióan szavaznak a migránsok befogadása ellen. És hazudik az egész magyarországi és európai csapata, NGO-stól, ellenzéki pártostól, mindenestől, amelyeknek csak és kizárólag egyetlen céljuk van: Orbán Viktor kormányának megdöntése és egy gyenge, a Soros-érdekeknek engedelmeskedő bábkormány felállítása. Épp olyan kormányra utalva, amiről Soros duzzogva „bábmester” által irányítottként beszélt írásában.

Orbán Viktor Echo Tv-s nyilatkozatában aláhúzta: az Európai Parlamenttől egyetlen dolgot kér, tartsák tiszteletben, hogy a magyarok nem akarják, hogy egy másik ország polgárai mondják meg, kivel élhetnek együtt.

Lám,lám, a szikrázó nézetazonosság. Itt a lehetőség, látogasson el hozzánk, Kedves Soros úr, és csapjanak egymás kezébe Orbán Viktorral!

Ha azonban véletlenül mégsem úgy volna, ahogy írja, s ahogy már két és fél éve a magyarok tapasztalják, akkor csak biztathatom arra, szólaljon meg minél többször, terjessze hazugságait, hogy a magyar társadalom politika iránt kevésbé aktívan érdeklő tagjai számára is nyilvánvalóvá váljon: Soros György csak hazudja napjaink filantróp érzéseit Magyarországgal kapcsolatban.

Alapvetően azonban rosszat akar neki!

Olyan rosszat, amiből a magyarok nem kérnek!

(Horváth K. József, leander.blogstar.hu)

Az írek beintettek Sorosnak! – Elbukta Soros pénzét az Amnesty International

Magyarországon az uniós átlag alatt van a fiatalkori munkanélküliség – Mit szól az ellenzék?