in ,

Magyarországon nálunk először! – Elindult a szavazás Magyarország legjobb propagandaportáljáról! Te döntesz!

És igen! Elindult a szavazás!

Igen! Végre elindult! Végre minden a helyére kerül!

Hazudik? Füllent? Félrebeszél? Kamuzik? Csúsztat? Gyűlölködik? Trollkodik? Lejárat? Fullba tolja a propagandát?

És mindez zavar? Akkor most itt az idő, itt a nagy, országos szavazás, eldöntheted melyik Magyarország legjobb propagandaportálja.

 

Versenyzők

444.hu
Naponta nyomják az álhíreket. Legjobb propagandistájuk Boros Juli, aki előre megírta Novák Katalin veronai családkonferenciás szerepléséről a cikket. Annyira előre megírta, hogy Novák Katalin még fel sem szólalt. Kicsit túltolták. Ők naponta tolják a hazugságokat, és szerintük nincs is migrációs válság, sőt a 444 rajta van hivatalosan is Soros György kifizetési listáján.

 

 

24.hu
Itt megrendelésre készülnek cikkek. Újságíróik általában IFA platókra kívánják hányni a  Fideszesek holttesteit, pl. Bayer Zsoltét. Pl. Kerner Zsolt és Medvegy Gábor jobboldali kollegák akasztásáról értekeztek.

De a 24.hu hazudja egy független időközi választásról, pl. a püspökladányiról, hogy a Fideszes veszített, a Jobbikos pedig győzött. Csakhogy sem Fideszes, sem Jobbikos nem indult, csak független. Aztán ugyanezt eljátszották az ibrányi választással is. Szintén a 24.hu írt megrendelésre Bayer Zsolt ingatlanjairól lejárató cikkeket, amit azóta is élvezettel tolnak. Legszebb, amikor Bayer Zsolt válaszait videóban összevágják, és az „igen” meg a „nem” választ a 24.hu -s kollega úgy vágja, ahogy az neki tetszik, aminek már persze semmi köze a valósághoz. Persze az egész hamisítvány, de senkit se érdekeljen. Mindez a 24.hu-n mindennapos.

 

 

HVG.hu
Itt dolgozik többek között Hont András, aki a jobboldali újságírók megerőszakolásáról szokott értekezni. Erős a mezőny, mi? Szintén itt dolgozik Tóta w. Árpád, hivatalosan is antiszemita és keresztényellenes, valamint hungarofób szerző. A HVG szintén le szokta hozni az előre megrendelt írásokat a független időközi választásokról, ahol nekik is ugyanaz jön ki, mint a 444-nél: a Fidesz veszített (csakhogy Fideszes nem is indult.)  Sorolhatnánk még a hvg.hu érdemeit, de egyelőre legyen ennyi elég. Még annyit, hogy a HVG keresztényellenes címlapjait a magát „humoristának” mondó Kőhalmi Zoltán tervezi, immáron hosszú évek óta.
Ő Kóhalmi Zoltán, aki nem tudná:

 

index.hu
Hosszú ideig Simicska kézivezérlése alatt működött, miközben ők folyamatosan azt hazudták, hogy függetlenek. Ők voltak azok, akik nácizták a Jobbikot, aztán a 2018-as parlamenti választások előtt már a Jobbik szekerét tolták. Roppant hiteles. Itt is mindennapos az álhírgyártás. Manapság, így Simicska nélkül egy kicsit arcát vesztett lett az oldal. De azért ne aggódjunk, ugyanúgy nyomják fullba a propagandát.

 

 

Nepszava.hu
Ez egy igazi komcsigyűjtő hely. Itt megtalálsz mindenkit, aki anno a kommunista rendszert kiszolgálta 1989 előtt. Nem is kell róluk semmit mondani: vérgőzös propaganda portál.

 

 

168ora.hu
Lásd Népszava.

 

 

Merce.hu
Igazi neokommunista, anarchista oldal, sokat szoktak élőzni a droidok tüntetésein.

 

Zsurpubi.hu
Jobbikos propagandaoldal. A Jobbik egyik korábban kiszivárgott hangfelvételén az volt hallható, hogy mikor kit és hogyan kell lejáratni a zsurpubi cikkeink keresztül. Tehát a Jobbik leadja a megrendelést, a zsurpubi.hu pedig megírja. Egyik legnagyobb beégésük az volt, amikor az ECHO TV Troll műsorát búcsúztatták, de ha picit utánanéztek voltak a dolgoknak, tudhatták volna, hogy a Hír Tv-n folytatja a Troll. c műsor.

 

 

Tehát a mezőny k*va erős (idézet Bangónétól) Induljon a szavazás!


mindenszo.hu

 

 

Oszd meg másokkal is!

Semmi baj a magyar oktatással! – Magyar joghallgatók lettek a világ legjobbjai

A Böszme felesége megfenyegette a jobboldali sajtót, hogy ne merészeljék őt Gyurcsány Ferencnének nevezni! – #gyurcsányferencné