in , ,

Magyarországon a színház és a filmgyártás csak liberális lehet, ha másként gondolod, életveszélyes fenyegetést kapsz

2021-ben még mindig itt tartunk

Természetesen ez világjelenség. Az emberek lelke kell, és aki képes befolyásolni a lelkeket, az mindent képes uralni. Réveteg, vallásos hittel rombolnak le kereszténységet, családot, identitást, biológiát, mindent. Szándékosan. Céljuk eléréshez az út a kultúra, a zene, a film.

 

  • De minket most Magyarország érdekel. Itt sem sokkal jobb a helyzet. Nézzük meg, elemezgessük az SZFE műbalhét is: ha szót kér a nemzeti oldal, akkor nemzetközi ribilliót csapnak, diktatúrát kiáltanak, hisztériáznak, egyetemet foglalnak.
  • Tüntetni színészek csakis nemzeti kormány ellen tüntethetnek. Alkalmatlan, amatőr, kretén libernyák kormány ellen még akkor is tilos, ha csődbe viszik az országot.
  • A színház és a rendezés csakis liberális lehet. Véleményt, politikai véleményt csakis a Pintér Béla és Alföldi féle félműveltek mondhatnak. Ha Te másként gondolod, megfenyegetnek.
  • Filmet is csak liberálisok csinálhatnak. Kizárólag lerágott csontról készülhet film, és kaphat Oscart, semmi más. Történelmi film, amire a magyarság büszke lehet, egy Hunyadi film, nem készülhet, még akkor sem, ha nemzeti kormány van Magyarország élén. Politikai témájú filmet is csak liberálisok készíthetnek, ha a Gyurcsány korszakról készül film, akkor a rendezőt, a producert, és a színészeket halálos fenyegetés éri.

Itt tart Magyarország. Még mindig ugyanattól szenvedünk, mint 30 éve.

Elegünk van!

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Bohár Dani: újra sírnak a liPsik

Nem stadion! Csaknem 400 szürkemarha számára épül telephely a Bükki Nemzeti Park területén