in ,

Magyar ellenállás! – Sportolók és a hazai szövetség részvételével kampány indult a budapesti atlétikai stadion megépüléséért

Azt írják, hogy a kampány célja, hogy mindenki lássa, sokan vannak, akik imádják az atlétikát, és szeretnék 2023-ban Budapesten látni a vb-t!

A Kúria korábbi döntésének értelmében semmi akadálya nincs annak, hogy népszavazást írjanak ki arról, hogy épüljön-e atlétikai stadion a Csepel-sziget északi részén, a bíróság hitelesítette az erről szóló népszavazási kezdeményezést – írja a Nemzeti Sport.

Közben Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár arról beszélt a Magyar Nemzetnek, hogy az újonnan megválasztott fővárosi önkormányzat leállíthatja azokat a beruházásokat, amelyekkel nem ért egyet.

Világos állásfoglalást várunk Karácsony Gergely főpolgármestertől azzal kapcsolatban, hogy támogatja-e a már elnyert világesemények megrendezését

– fogalmazott.

Ebbe a körbe tartozik az atlétikai vb vagy a 2022-es kézilabda-Európa-bajnokság is.

Az atlétikai vébével kapcsolatban már indult is egy kampány azért, hogy Budapesten rendezhessék meg a világbajnokságot. A Facebookon posztolt felhívást az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a közösségi oldalt ignoráló olvasóink kedvéért, alább pedig a posztot is megtekinthetik azok, akik fent vannak Facebookon.

Ez a Magyar Atlétika kampánya, amellyel kiállunk saját magunkért, a sportág jövőjéért és a 2023-as atlétikai világbajnokságért.
Még senki nem mondott olyat, hogy nem Budapest rendezi a VB-t. Mi azt szeretnénk, hogy ez ne is forduljon meg senkinek a fejében! A cél, hogy mindenki lássa, sokan vagyunk, akik imádjuk az atlétikát és szeretnénk 2023-ban Budapesten látni a VB-t!
Minél többen vagyunk, annál kevésbé gondol bárki arra, hogy ne fővárosunk rendezze a világbajnokságot. Csatlakozz hozzánk, hogy együtt váltsuk valóra ezt az álmot!
Ha ott leszel a világbajnokságon 2023. augusztus 19-27. között (a Facebook nem enged 2 évnél távolabbi időpontot beállítani), ha neked is fontos a magyar atlétika jövője, akkor klikkelj, oszd meg az eseményt!
Mutassuk meg, hogy hányan szeretjük a sportok királynőjét!

 

(Pörge Béla, 888.hu)

Vodka László kilépett a teljesen szétrohadt MSZP-ből

Bekövetkezett! Vácon és Óbudán már levették a Székely zászlókat a városházáról!! Itt az idő tiltakozni!