in ,

Maffiaszerűen működik a pécsi DK?

Önkormányzati képviselői mandátumáról való lemondásra szólította fel a Demokratikus Koalíció (DK) pécsi elnökét Hoppál Péter

Hoppál Péter: Lavinát indított el Pécsen a DK-s hangfelvétel

 

Önkormányzati képviselői mandátumáról való lemondásra szólította fel a Demokratikus Koalíció (DK) pécsi elnökét Hoppál Péter azután, hogy a Magyar Nemzet megírta: botrányos hangfelvételen szerepelnek Gyurcsány Ferenc pártjának helyi tagjai.

A Hír TV beszámolója szerint Kunszt Márta a fideszes politikus beszéde előtt elhagyta a közgyűlés termét, később pedig újságíróknak azt mondta: nem nyilatkozik az ügyben. Hoppál Péter, a Fidesz pécsi szervezetének elnöke megdöbbentőnek nevezte a hangfelvétel tartalmát, és felszólította a DK-t, hogy magyarázza meg az ellenzék kétes finanszírozásáról szóló híreket.

Kunszt Márta (DK) nem vállalja a felelősséget szavaiért
Fotó: MTI/Sóki Tamás

Kunszt Márta egyedül egy sajtóközleményt adott ki, amiben bizonyítékokat követelt Hoppál Pétertől. A városi közgyűlésen viszont már nem hallgatta meg a kormánypárti politikus felszólalását. Hoppál Péter eközben a pécsi közgyűlésen arról beszélt, hogy a hangfelvétel lavinát indított el a pécsi választópolgárok körében.

Hétfőn került a Magyar Nemzet birtokába egy hangfelvétel, amin a Gyurcsány-párt pécsi elnöke a helyi szervezet taggyűlésén arról beszél: hiába fogott össze az ellenzék a városban a fél év múlva esedékes önkormányzati választásra, a csoportosuláson belül rendszeresek a viták.

A felvételen a DK helyi tagjai a politikai szövetségeseikről és saját párttársaikról is minősíthetetlen stílusban nyilvánultak meg. A hanganyag alapján azt is megírtuk, hogy a helyi szervezetnek egy olyan vállalkozó adott pénzt, aki tisztességtelen módon szerzett vagyont, ami miatt egyes párttagok az ülésen az illetőt egyszerűen bűnözőnek nevezték.

(magyarnemzet.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Napokig tartott a gyújtogatás nyomainak eltakarítása

Húsvét és Trianon – képgaléria